okula kamera taktırdık netten izleme sorun

Kodla Büyü

theghost83

Süper Üye
Süper Üye
arkadaslar modem ayarlarını falan yaptım ama evden okuldaki kameralara ulaşamıyorum. port actım. sabit ip var. ip yazıyorum arayuz acılıyor kamera kayıt cihazının ama cihaza baglanılamadı diyor.sorun ne olabilir.

detaylı modem ve kayıt cihazı ayarlarını söyleyebilecek varmı?

ben modemde prot falan actım ama ne yaptımsa olmadı. hatta dns server da krudum dynds.orgta hesap actım. ip yi giriyorum kamera programı arayuzu acılıyor ama goruntu kısmına gelince baglatrnı kurulamadı yazıyor.
mebin adsl hatıından kaynaklanıyor olabilirmi

Hocam meb hattı kullanıyorsan hiç uğraşma sıkıntılı. Ama başka bir hatta ise olması lazım. Modem den nat kısmına bir bak derim.

Hocam kesinlikle meb adsl hattından kaynaklanıyor. İstediğiniz kadar modemden port açın belli portlar dışında meb bağlantısında açtığınız portlar çalışmıyor, engellenmiş.

meb hattından kamera yayını olmaz. video iletim portu videolu chat yapmasınlar diye kapalı.

ziyaunal' Alıntı:
meb hattından kamera yayını olmaz. video iletim portu videolu chat yapmasınlar diye kapalı.

diğer portları kullanamazmıyız. meb acık bıraktıgı portlar nelerdir? birde hangi portlar video iletim portu belli bunlar..

aynı sorun benim okulumda da var

ama babamın okulunda meb internetiolmasına rağmen sorun yok tıkır tıkır izlenebiliyor
başka bir çözüm olmalı

turan64' Alıntı:
aynı sorun benim okulumda da var

ama babamın okulunda meb internetiolmasına rağmen sorun yok tıkır tıkır izlenebiliyor
başka bir çözüm olmalı
onlar özel hat almıştır.

Visionguard 8/16 CH DVR kayıt cihazımız var İnternet explorer 9 da çalışmıyor bu meret web aplication manager'in arayüzüne ulaşıyorum ama oturumaçma hatası veriyor, explorer 8 için aynı şey geçerli değil ne yapmam gerekiyor acaba

hocam öncelikle sabit IP almalısın, özel bir internete ağı gerrektiriyor sanırım onun için,

Geri