okula modem getirmek

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar.bizim öğrenci modem getirip tahtanın netini sınıfa dağıtıyomuş. sakıncaları nelerdir

Modemle nasil yapiyormus bunu hocam. Access point olmasin o. Paylasirsan eger bizde öğreniriz

access pointler aktif olduğu zaman , tüm okulda internet olacaktı zaten,
öğrenci biraz tez canlıymış, bekleyememiş :D

o sınıfın internetini kapatın ceza olarak.
öğretmen ders işleyeceği zaman size söylesin açarsınız :)

her_dem' Alıntı:
Modemle nasil yapiyormus bunu hocam. Access point olmasin o. Paylasirsan eger bizde öğreniriz
bi bilsem. başka bi yerden duydum o yüzden emin değilim. modem diyo şahıs. görmedim cihazı. ama çocuğun yapmadığı mı var. tam bela. admin hesabına girip bi sürü progrm yüklemiş tahtaya. disiplinden döndü şimdi de bunu yapıyomuş

nese1982' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
bi bilsem. başka bi yerden duydum o yüzden emin değilim. modem diyo şahıs. görmedim cihazı. ama çocuğun yapmadığı mı var. tam bela. admin hesabına girip bi sürü progrm yüklemiş tahtaya. disiplinden döndü şimdi de bunu yapıyomuş

Modemi yonlendirici veya köprü olarak yapılandırmıştır. Azimle öğrenciymiş aferin ;)

elrond' Alıntı:
YANINA al yetiştir hocam...red hacke adam lazım :)
düşündüm ama kolay adam satıyo güven yok hocam. bu arada yetiştirilmeyede ihtiyacı yok. tam bela. proje yarışmalarına yönlendiriyorum verdikleri üdlü beğenmiyor....:)seviyorum yinede

DotCom' Alıntı:
nese1982' Alıntı:
her_dem' Alıntı:

Modemi yonlendirici veya köprü olarak yapılandırmıştır. Azimle öğrenciymiş aferin ;)
aynen

getirdiği modemi/access pointi bul mac adresi al, okulun modeminden(kablolu internete de mac filtre yi de destekleyen) mac filtresi koy

Geri