bi bilsem. başka bi yerden duydum o yüzden emin değilim. modem diyo şahıs. görmedim cihazı. ama çocuğun yapmadığı mı var. tam bela. admin hesabına girip bi sürü progrm yüklemiş tahtaya. disiplinden döndü şimdi de bunu yapıyomuşher_dem' Alıntı:Modemle nasil yapiyormus bunu hocam. Access point olmasin o. Paylasirsan eger bizde öğreniriz
her_dem' Alıntı:Modemle nasil yapiyormus bunu hocam. Access point olmasin o. Paylasirsan eger bizde öğreniriz
nese1982' Alıntı:bi bilsem. başka bi yerden duydum o yüzden emin değilim. modem diyo şahıs. görmedim cihazı. ama çocuğun yapmadığı mı var. tam bela. admin hesabına girip bi sürü progrm yüklemiş tahtaya. disiplinden döndü şimdi de bunu yapıyomuşher_dem' Alıntı:Modemle nasil yapiyormus bunu hocam. Access point olmasin o. Paylasirsan eger bizde öğreniriz
düşündüm ama kolay adam satıyo güven yok hocam. bu arada yetiştirilmeyede ihtiyacı yok. tam bela. proje yarışmalarına yönlendiriyorum verdikleri üdlü beğenmiyor....seviyorum yinedeelrond' Alıntı:YANINA al yetiştir hocam...red hacke adam lazım
her_dem' Alıntı:Modemle nasil yapiyormus bunu hocam. Access point olmasin o. Paylasirsan eger bizde öğreniriz
aynenDotCom' Alıntı:nese1982' Alıntı:bi bilsem. başka bi yerden duydum o yüzden emin değilim. modem diyo şahıs. görmedim cihazı. ama çocuğun yapmadığı mı var. tam bela. admin hesabına girip bi sürü progrm yüklemiş tahtaya. disiplinden döndü şimdi de bunu yapıyomuşher_dem' Alıntı:Modemle nasil yapiyormus bunu hocam. Access point olmasin o. Paylasirsan eger bizde öğreniriz
Modemi yonlendirici veya köprü olarak yapılandırmıştır. Azimle öğrenciymiş aferin