Okula Projeksiyon Alacağız Kdv İndirimi Yapılıyormu?

Kodla Büyü

sözbende

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okula projeksiyon almayı düşünüyoruz.Hepsiburada sitesinde eğitim kurumlarına kdv yapılıyormu bilgisi olan varmı?

Yada kdv indirimi yapan yerler nereleri paylaşırsa memnun olurm

Parayı okul aile birliğinden veya herhangi bir bağışdan karşılıyorsanız indirim alırsanız. Ancak meb den ya da devletden gelen paraysa KDV indirimi alamıyorsunuz.

sözbende' Alıntı:
Okula projeksiyon almayı düşünüyoruz.Hepsiburada sitesinde eğitim kurumlarına kdv yapılıyormu bilgisi olan varmı?

Yada kdv indirimi yapan yerler nereleri paylaşırsa memnun olurm
milli eğitim 'den istisna belgesi, alıp KDV indiriminden faydalanabilirsiniz ,

önce sanırım aldığınız kdv indirim belgesiini dodurup bir örneğini hepsi burada com a fakslıyorsunuz,onlara inceleme yapıyorlar sonra size dönüyorlar, sizden aslını istiyorlar , hepsi burada .com da sıkça sorulan sorular bölümnde vardı böle bir bilgi...

HOCAM hepsiburadadan KDV istisna belgelerini hazırlayarak bir laptop aldık okulumuza ama benı çok ugrastırdılar. Belgelerinizi bagısçı bir velinin adına hazırlayarak düzenleyip ilçe veya il mem'e onaylatıyorsunuz. Sonra hepsiburadaya faks cekıyorsunuz. Onlar belgelerinizin dogru olup olmadıgını size mail atıyolar. Sonra asıl belgeleri kargoyla gönderiosunuz. Sonra onlar size yatırmanız gerekn tutarı yazıolar ve siz parayı yatırıp urunu alıorsunuz. fakat ben 1 ay ugrastım çok yavas çalısıor hepsiburda ve sizin çok ugrasmanız gerekıo

Projeksiyon, Yazıcı, Harici Disk gibi malzemelere KDV istisnası uygulanmamaktadır.

Konu ile ilgili açıklayıcı bilgi burada yer almaktadır.

nt de kampanya vardı tüm okul ürünlerde %18 diyordu

4 projeksiyon 1 bilgisayar aldık ekim ayı başında kdv muafiyetli. NT ve GOLD işinizi görür hocam. NT daha uygun geldi bize.

Geri