okula rehberliğe geliceklermiş?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan spring
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

spring

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bugün ilçe formatöründen bir mail geldi önümüzdeki görevlendirmeler için rehberliik için okula geliceklermiş sizce ne yapmaya geliyorlar? yada gelince neler yapıyorlar ?

Formatör dosyalarını kontrol eder, pclerin durumuna bakar. Sonra birer çay filan içersiniz. Sıkıntın derdin var mı diye sorabilir. Sohbet muhabbet. Sonra gider.

Hocam sicil kartlarını doldur kasaların yanına yapıştır, sınıflara oturma planı yap görünür bir yere as, sınıfın kapısını haftalık ders programını as altına not üş ders dışı saatlerde kullanıma açıktır gibi, öğretmenler kullanıyorsa bt sınıfını kullandıkları saati kullanan öğretmeni belirten bi matbu form vardı onu doldur,misafirlere birer de çay söyle yeterli :)

beğenmezlerse bidaha görev vermiceklermi acep :))) sadece sicil kartlarım eksik gibi teşekkürler arkadaşlar...

spring' Alıntı:
beğenmezlerse bidaha görev vermiceklermi acep :))) sadece sicil kartlarım eksik gibi teşekkürler arkadaşlar...

hocam bana da geldi mail, yenimahalle ilçede misiniz siz?

ya şu sicil kartlarını doldurmaktan nefret ettiğim kadar hiç bir şeyden nefret etmiyorum. bir de aylık rapor tutuyoruz ya bugün şunu yaptım yarın şunu yapcam diye saçma geliyor bana ama mecburen işte ;)

_miracle_' Alıntı:
spring' Alıntı:

hocam bana da geldi mail, yenimahalle ilçede misiniz siz?
evet yenimahalle hocam..
ayrıca gün gün doldurmuyorum valla sunu yaptım bunu yaptım diyee :((

Geri