Okula sınırsız internet aldık acele filtre programı lazım

Kodla Büyü

zerrax

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okulumuza mebin bağlantısının çok yavaş olmasından dolayı sınırsız internet aldık...okul genelinde bu hattı kullanıyorum fakat bütün siteler açık...bana güncel vede verimli olan bir filitre programı önerisinde bulunabilecek arkadaşımız var mı?? eğer elinde bu programda mevcutsa bana çok acil lazım...

hocam kullanıpta çok memnun olduğunuz bir program mı??? kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirse gerçekten çok sevinecem..

MEBin hattını lab ver öğretmenler ve idarede normal adsl hattını kullansın. Filtreye gerek yok.

Hocam modemden filtreleme yapabilrsin..Url filtreleme yada mac filtrelemeyle sadece öğrenci bilgisayarlarının filtrelenmesini sağlayabilirsin.

SİZE BİR FİLTRE PROGRAMI GÖNDERME İSTİYORUM AMA, UPLOAD İÇİN GEREKLİ GÖZAT BÖLÜMÜ AÇIK DEĞİL, NEDENDİR BİLMİYORUM

hocam laba mebden verecem ama bizim okul 2 ayrı binadan oluşuyor yani labla idareyi ayırmak gerçekten çok sıkıntılı olcak...o benimde aklıma geldi ama..bu arada modemden yaptığımız zaman idaredeki makinelerde girmiyor:( en iyisi sizlerinde kullandığı salam bir filitre programı bulmak lazım...

hocam bizim okulda 1 yıldır meb hattını kullanmıyoruz, yeni hat aldık bütün bilgisayarlara inter filtreyi kurdum kullanımı çok basit, sana da tavsiye ederim...listeler bölümünde kelime ekleyebiliyorsun sitede o kelime geçiyosa hemen yasaklıyo... bi deneyinm derim...

Geri