okula tedbir konuldu formatör olamazsın! :S

Kodla Büyü

hacksaydo

Aktif Üye
Arkadaşlar ben bulunduğum ilçedeki tek bilgisayar öğretmeniyim. Haliyle ilçedeki kaymakamlığından tutun müftülüğüne kadar bütün kurumlardaki bilgisayar işlerine bnei göndermek istiyorlar bunda da başarılı oluyorlar... :x tamam ben bu işleri yapmaya çalışıyorum ama en azından hakkımı da almak istiyorum. Okulumda formatör olmak istiyorum ama yapmıyolar. nereye gittiysem gideyim he aynı mazereti duyuyorum: "okulundaki BT sınıfındaki bilgisayarlar eski olduğu için tedbir konulmuş. bundan dolayı formatör olamazsın!"
Böyle birşey var mıdır? Bu mazeretin yasal bir dayanağı var mıdır? :verymad:

ne yapmam gerekiyor?

hocam angarya iş yapma!!! sen taviz verdikçe senden daha fazlasını isteyecekler. formatör olmazsan dersin varsa gir çık okulda durma boş zamanlarında. Senin görev tanımın bellidir.

bunu ilkkez duyuyorum hocam. ozaman labı olan başka okulda görevlendirsinler yada okula yeni bir lab ayarlasınlar.ilçede hiçmi labı olan okul olmaz bu devirde :-1: sizde formatörlüük olmazsa bu yaptığınız işleri yapmaya devam etmezsiniz inş.

başka bir kurumda görevlendirilmek istemiyorum. kadromun bulunduğu okulda görevlendirilmek istiyorum. başka kurumda görevlendirildiğin zaman yerdeğiştirilmelerde o görevlendirildiğin süre sayılmıyor başıma geldi. bir an önce buradan kurtulmak istiyorum. lanet olsun yaaa... :verymad:
bu seneye kadar hep adaylığımla falan tehdit ediliyordum. ama adaylığımda kalktı çok şükür. bu sene yapmamaya çalışcam angarya iş. ama şu formatörlük olsun başka bişey istemiyom. o da mecburiyetten. nasıl olsa bi şekilde kitliyolar bana. en azından hakkımı alayım yaa. :verymad:

Hocam evini badana yapıyormuış gibi yap, seni çağırdıklarında temiz kıyafetinle gitme. İş arasında seni rahatsız etmiş oldukarını sansınlar. Senden falan gün için söz isterlerse hoca falan falan işim var anca 10 gün sonra yapabilirim falan de. Daha da üzerine gelirlerse açık açık kırmadan kibarca söyleyin. İşe yarayacaktır merak etmeyin.

hocam işe yarayacağını bilsem emin olun dediğinizi yaparım. ama yüzsüzler hocam yüzsüzlerrr... ya kaymakamlıktanarıyorlar açmıyorum masus telefonu. sessize alıp bekletiyorum öyle. sonra mem müdürüne arattırıyorlar onu da açmıyorum biliyorum o iş için arıyor. hadi onu da anladım da yaw arkadaş halk eğitim müdür yardımcısına arattırıyor adam beni. ben de başka bişeydir diye açıyorum telefonu. ondan sonra da kayışlar kopuyo işte... :verymad:

Hocam ben de bu durumu 4 sene yaşadım. Aynı sana söylenen gibi bana da okul müdürü tarafından söylendi : "Okulumuzda BT sınıfı yok formatör olamazsın" diye. Hocam benim aram iyi değildi müdürle, bundan dolayı benim hakkımı yedi 4 sene. Sonra -yani geçen sene başında- okulumuzda BT sınıfı olmamasına rağmen benim formatörlük görevlendirmem oldu. Değişen hiçbirşey olmamıştı halbuki, müdürün ibn.liğine gitti 4 sene. Bakalım bu sene ne olacak. Bu arada sağdan soldan gelen işler için "Hallederiz Kadir" takdiğini uygula benden sana tavsiye çok işe yarıyor.

hacksaydo' Alıntı:
hocam işe yarayacağını bilsem emin olun dediğinizi yaparım. ama yüzsüzler hocam yüzsüzlerrr... ya kaymakamlıktanarıyorlar açmıyorum masus telefonu. sessize alıp bekletiyorum öyle. sonra mem müdürüne arattırıyorlar onu da açmıyorum biliyorum o iş için arıyor. hadi onu da anladım da yaw arkadaş halk eğitim müdür yardımcısına arattırıyor adam beni. ben de başka bişeydir diye açıyorum telefonu. ondan sonra da kayışlar kopuyo işte... :verymad:

hocam doğrudan kaymakamla konuşun durumu.. çok yorulduğunuzu koskoca ilçedeki birçok sorunla uğraştığınızı aslanda bunların hiç birinin göreviniz olmadığını artık bu işleri yapmak istemediğinizi söyleyin.. sizi anlayacaktır..

anlamassa ve sonra eğer seni zorla çalıştırmaya devam ederlerse yapamadığınızı söyleyin. yok yinede zorla zorla iş veriyorlar.. ben olsaydım ilçede ki tüm bilgisayarları bozmuştum bile.. tüm hdd leri bozar memurların tüm dosya ve verilerini yok ederdim.. tüm güç kaynaklarından sigortaları söker doğrudan lehimlerdim.. yaptığım sitelere bol virüs koyardım.. ban kimse zorla iş yaptıramaz..

tayinci42' Alıntı:
hacksaydo' Alıntı:
hocam işe yarayacağını bilsem emin olun dediğinizi yaparım. ama yüzsüzler hocam yüzsüzlerrr... ya kaymakamlıktan arıyorlar açmıyorum masus telefonu. sessize alıp bekletiyorum öyle. sonra mem müdürüne arattırıyorlar onu da açmıyorum biliyorum o iş için arıyor. hadi onu da anladım da yaw arkadaş halk eğitim müdür yardımcısına arattırıyor adam beni. ben de başka bişeydir diye açıyorum telefonu. ondan sonra da kayışlar kopuyo işte... :verymad:

hocam doğrudan kaymakamla konuşun durumu.. çok yorulduğunuzu koskoca ilçedeki birçok sorunla uğraştığınızı aslanda bunların hiç birinin göreviniz olmadığını artık bu işleri yapmak istemediğinizi söyleyin.. sizi anlayacaktır..

hocam başta kaymakamlık zorluyor. kaymakamlığın sitesi var benden önceki formatör öğretmen çok da güzel bir portal oluşturmuş. kullanımı da kolay. adam o haldeyken bile siteyi baştan aşağı değiştireceksin, yeni bir görünüm oluşturacaksın diyor.

tuana1981' Alıntı:
Hocam ben de bu durumu 4 sene yaşadım. Aynı sana söylenen gibi bana da okul müdürü tarafından söylendi : "Okulumuzda BT sınıfı yok formatör olamazsın" diye. Hocam benim aram iyi değildi müdürle, bundan dolayı benim hakkımı yedi 4 sene. Sonra -yani geçen sene başında- okulumuzda BT sınıfı olmamasına rağmen benim formatörlük görevlendirmem oldu. Değişen hiçbirşey olmamıştı halbuki, müdürün ibn.liğine gitti 4 sene. Bakalım bu sene ne olacak. Bu arada sağdan soldan gelen işler için "Hallederiz Kadir" takdiğini uygula benden sana tavsiye çok işe yarıyor.

:+1:

her küçük ilçede benzer sorunlar yaşanıyor malesef.ankara merkezde çalışsak bu kadar sıkıntı olmaz.küçük ilçelerde herkes kendini bir halt zanneder.yok tarım müdürü, yok özel idare müdürü her haltın müdürü var.sıkıntı da bundan çıkıyor.başta ilçe memler öğretmeni savunmayınca böyle oluyor.birkaç sene önce böyle küçük bir ilçede çalışırken kaymakam bir resmi bayramda yapılan ikramda servisi bize bizzat öğretmenler yapsın demişti.allahtan şube müdürümüz arkamızda durdu olurmu öyle şey dedi de kurtulduk.yoksa ne yalaka şube ve ilçe mem müdürleri var...

işin ucunda kaymakam varsa, ya yapacaksın ya da o iş başını çok ağrıtacak... Seçim senin... formatörlük içinde, senin durumunda olan çok kişiyi görevlendirdiklerini biliyorum ben..

Geri