G gulden_59 Üye Mesajlar 15 18 Eylül 2008 #1 Arkadaşlar öncelikle merhaba. Okulumuza yeni pc parcaları alında amd işlemci,Asus anakart,ram ve 80 gblık hdd benim sorum amd nin fanları anakarta uyarmı? ilgilenirseniz memnun olurum.
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Okulumuza yeni pc parcaları alında amd işlemci,Asus anakart,ram ve 80 gblık hdd benim sorum amd nin fanları anakarta uyarmı? ilgilenirseniz memnun olurum.
nosTRa Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,313 18 Eylül 2008 #2 Hocam işlemci anakarta uygun ise fanın uymama gibi bir ihtimail yok.
G gulden_59 Üye Mesajlar 15 18 Eylül 2008 #3 işlemci amd turion anakart asus uyar diye düşünüyorum teşekkür ederim cvbınız için
enginozdil Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 719 18 Eylül 2008 #4 hocam muhtemelen uygun malzemeler alınmıştır parçaları getiren bilgisayar firmasının o kadarını düşüneceğini tahmin ediyorum...
hocam muhtemelen uygun malzemeler alınmıştır parçaları getiren bilgisayar firmasının o kadarını düşüneceğini tahmin ediyorum...
G gulden_59 Üye Mesajlar 15 18 Eylül 2008 #5 hocam bende öyle düşünüyorum benden önceki hocamız ısmarlamış ve geldi bakalım montaj yapılınca görücez. çok saolun
hocam bende öyle düşünüyorum benden önceki hocamız ısmarlamış ve geldi bakalım montaj yapılınca görücez. çok saolun