Okulda bilgisayar kursu

Kodla Büyü

burakforce

Site Gezgini
Arkadaşlar okul bünyesinde hafta içi eğitim öğretim bittikten sonra hayat boyu öğrenme veya okullar hayat olsun projesi kapsamında öğrencilere kurs açabilir miyiz? Daha önce açan varsa hangi belgeler isteniyor paylaşabilir mi?

öğrencilere bilgisayar kursu açılmıyor.ama okul dışından herkese kurs açabilirsin.

hayat boyu öğrenme veya okullar hayat olsun projesi kapsamında olursa açabilirsiniz. Bunu kabul etmezlerse ortaokul öğrencilerinin yaşı ufak gelebilir.

Öğrencilere yetiştirme kursu olarak açabiliyorsunuz, ama sertifika veremiyorsunuz. ücreti de 1 ders saatinden öğretmene net 1 lira kalıyordu. son hesaplamalarda...

gecen yıl iki defa 5.sınıf öğrencilerime kurs açtım...hayat boyu öğrenme kapsamında...

Hafta içi yada hafta sonu öğrencilerimiz için okulda kurs açabilirmiyiz? açabilirsek nasıldır bunun yolu yordamı?

Hafta içi yada hafta sonu öğrencilerimiz için okulda kurs açabilirmiyiz? açabilirsek nasıldır bunun yolu yordamı

öğrencilere yetiştirme kursu açarsınız ama ücreti 1.92 tl 40 çocuk olmalı ki elinize bir şeyler geçmeye başlasın. diğer kurslar halkeğitim aracılığıyla. hak eğitim zaten belli bir yaştaki insanlara açılabiliyor.

bu mesajımın ardından bu yeni, yönetmeliği gördüm tamamen değişmiş ve bence çok da mantıklı. 26 eylül 2014 tarihli yani en güncel gelişme budur.

http://hbogm.meb.gov.tr/www/2014-2015-e ... icerik/312

pqrst' Alıntı:
halk eğitim aracılığıyla öğrencilerinize bilgisayar kursu açabilirsiniz. En fazla 10 saat oluyor. Ancak sertifika vermiyorsunuz. Bununla ilgili dokümanlara buradan ulaşabilirsiniz.

Kurs Evrakları

ben 14 yaş ve üstü kişilere açabiliyorum. sertifika da veriyorum. 160 saatlik.

Arkadaslar ben de bilgisayar kullanim kursu acmak istiyorum 7 ve 8 sinif ogrencilerine haftada 10 ar saatlik olacak. Olabilir mi acaba?

Geri