OKULDA HAFTA SONU BİLGİSAYAR KURSU

Kodla Büyü

farukdogu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.
Ben ilköğretim de Formatör öğretmenim, okulumda hafta sonu 80, 120 veya 160 saatlik bilgisayar kursu açmak istiyorum. Açtığım kursu Halk eğitim kanalı ile öğrencilerimden para almadan açabilirmiyim.
Açabiliyorsam hangi yolları izlemem gerekiyor.

halk eğitimde açağın kurslarda öğrenciden para alınmıyor zaten. sen halk eğitime böyle bir kurs açağını söyleyerek git onlar mebden işlemleri başlatmaya çalışacaklar.öğrencilerinde sadece dilekçeyle halk eğitime başvurmaları gerekiyor. (Dilekçeyi halk eğitim dağıtıyor)başvuru sayısı 12 olması gerekiyor. sen plan doldurmak için boş plan şablonları ve yoklama için bir kağıt alacaksın ve başlayacaksın. bendehafta içi beşten sonra halk eğitim aracılığı ile 120 saatlik kurs veriyorum. bunları yaptım.devam ediyoruz:))kolay glsin

öğrenciler halk eğitime dilekçe ile başvuru yaparken dilekçede bizim okulun ismini belirtmesi gerekiyormu peki. teşekkür ederim.

birde 160 saatlik bilgisayar işletmenlik kursu açmış olsam öğrenciler yaşları itibariyle işletmenlk belgesi alabilirlermi.

arkadaşlar ben ist da 160 saatlik baya kurs açtım..fakat okul döneminde ilk öğretim öğrencilerine hafta sonu yada akşam bilgisayar kursuna izin vermedi HEM..neden olarakta zaten okulda bilg dersi görüyorlar dedi..bende yetişkinlere kurs açtım..ama lise öğrencilerinde sorun çıkarmadılar...

Peki nedir getirisi sadece ekdersmi?
planlamanız nasıl cumt 6 pazar 6 saat olarakmı?
Akşam 5 den sonra nasıl planlanabilir gece 10 falan eder
yada 5 den sonra 2 saatmi?

beyaz24kartal' Alıntı:
Peki nedir getirisi sadece ekdersmi?
planlamanız nasıl cumt 6 pazar 6 saat olarakmı?
Akşam 5 den sonra nasıl planlanabilir gece 10 falan eder
yada 5 den sonra 2 saatmi?

Hafta içi aksam 2şer saat 5 gün, yada haftasonu 5er saat 2 gün olabilir. Toplamda haftalık 10 saat olarak ayarlıyorduk eskiden.

Geri