OKULDA Kİ İNTERNET ÇOK YAVAŞLADI!!!

Kodla Büyü
Geçen hafta okulda ki internet hız testinde hız 3 mbps... bugün internet hızı 0.36 mbps olmuş çözümünü bilen varmı????

Modemi kapatıp, açtığınızda hız artmıyorsa ya da gün içerisinde hız yükselip, azalmıyor, sürekli yavaş ise TTNET'e arıza kaydı bırakın.

Bizde de bir haftadır böyle. Yarın arayayım da arıza kaydı bırakayım o zaman.

ttnet i aradım dns değiştirdik şimdi giriyoruz internete ,dns i otomatik kendin al deyince neden bağlanmıyor .

Hey allahım bir de yazı gelmiş bizim okula bugün. Okuldaki tüm özel hatlar kapatılacak diye. MEB in hattından hayır yok ki onu kullanalım. Atama dönemi, karne dönemi, not girme zamanları sürekli bağlantı sıkıntılı oluyor. Bir de MEB hattını mecbur tutuyorlar. Bizim müdür bey de biliyor MEB hattının sıkıntılarını, bana soruyor yahu hiç bir işimizi düzgün göremeyiz nasıl yapsak falan. Valla dedim müdür bey yapacak birşey yok kapatın diyorlar. İşler yürüse de yürümese de.

3mb yide artirmak isterseniz online basvuru yapin2.. 3 haftada hiz artiyo.. bizde 1mb ydi.. telefonda yok mudur dilekce verecekk vs vs diyorlardi.. ama online kullanici adi fln olusturup 16mb ye basvuru yaptim.. su an hiz cok iyi

Geri