Arkadaşlar okulda müfettişler cirit atıyor. İletmek istediğiniz ne varsa iletebilirim. :idea: Çok heyecanlıyım uhaha: Hiç bir evrak göstermeyeceğim çünkü evrak hazırlamadım. Bir iki formatör yazısı falan var o kadar.
ozhan07' Alıntı:evet ya, gelip pisletip gidiyorlar bi de. işini yapmayan da sen oluyosun böyle durumlarda. flashı takamayanlar "hocam şu flashı takıver" "tabi ne demek siz zahmet etmeyin ben takarım" gibi diyaloglar.
geçen senelerde müfettişler müdür odasında toplanmış, ben de aralarındayım bilgisayarda bi sorun olmuştu. bi tanesi yürümeye acizi yok "hocam sen de film var mı?" diye sordu. bende "var hocam ne tür film diye" sorunca "anlarsın sen" dedi. Diğer müfettişler araya girince muhabbeti ilerletemeden odadan çıktım.
hasari' Alıntı:Sözde geçen hafta bize de gelmişlerdi benimde iki evrakım vardı biri zümre, diğeri ders planı. Formatör olmadığımdan onunla ilgili evrakım yoktu.
Okulda sadece benim dersime gelmediler. Gelseler de bir şey değişmezdi ama gelmediler.
Siz genede evraklarınızı eksik etmeyin. Gelincede sorunumuzla ilgili sorulara boğun. :sleep:
Açıkçası bende heyecanlanmadım ama gelmediler.Zizu_' Alıntı:hasari' Alıntı:Sözde geçen hafta bize de gelmişlerdi benimde iki evrakım vardı biri zümre, diğeri ders planı. Formatör olmadığımdan onunla ilgili evrakım yoktu.
Okulda sadece benim dersime gelmediler. Gelseler de bir şey değişmezdi ama gelmediler.
Siz genede evraklarınızı eksik etmeyin. Gelincede sorunumuzla ilgili sorulara boğun. :sleep:
Hocam gelince onlar kendi sorunları ile bizleri boğuyorlar
Beni hiç nedense heyecanlandırmıyorlar.
Greenberet83' Alıntı:ozhan07' Alıntı:evet ya, gelip pisletip gidiyorlar bi de. işini yapmayan da sen oluyosun böyle durumlarda. flashı takamayanlar "hocam şu flashı takıver" "tabi ne demek siz zahmet etmeyin ben takarım" gibi diyaloglar.
geçen senelerde müfettişler müdür odasında toplanmış, ben de aralarındayım bilgisayarda bi sorun olmuştu. bi tanesi yürümeye acizi yok "hocam sen de film var mı?" diye sordu. bende "var hocam ne tür film diye" sorunca "anlarsın sen" dedi. Diğer müfettişler araya girince muhabbeti ilerletemeden odadan çıktım.
abooovv :?
:mrgreen:Buzkırıcı' Alıntı:Mufettis gelmisti.sende ne var dedi.dunyada ne cikti ben de var dedim.adama ingilizce setlerinden tut cocuguna lazim biseyler cektim.makinesine format attim.4 ay sonra tesekkur belgesi yaninda 3 kg baklava geldi yedik.bu gelen de t.kur.baskaniymis.eee kral formatoruz
senjizu' Alıntı:Greenberet83' Alıntı:ozhan07' Alıntı:evet ya, gelip pisletip gidiyorlar bi de. işini yapmayan da sen oluyosun böyle durumlarda. flashı takamayanlar "hocam şu flashı takıver" "tabi ne demek siz zahmet etmeyin ben takarım" gibi diyaloglar.
abooovv :?
uhaha: uhaha: