Okulda Müfettiş var çok Heyecanlıyım.

Kodla Büyü

seferzafer

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulda müfettişler cirit atıyor. İletmek istediğiniz ne varsa iletebilirim. :idea: Çok heyecanlıyım :puhaha: Hiç bir evrak göstermeyeceğim çünkü evrak hazırlamadım. Bir iki formatör yazısı falan var o kadar.

Sözde geçen hafta bize de gelmişlerdi benimde iki evrakım vardı biri zümre, diğeri ders planı. Formatör olmadığımdan onunla ilgili evrakım yoktu.
Okulda sadece benim dersime gelmediler. Gelseler de bir şey değişmezdi ama gelmediler.

Siz genede evraklarınızı eksik etmeyin. Gelincede sorunumuzla ilgili sorulara boğun. :sleep:

hocam zaten heyecanlanmanıza gerek yok çünkü müfettişlerin çoğu bizim işten anlamaz. işi çok bildiğini sanan okuldaki pcleri inceler içindeki dosyaları karıştırır web sitesine bakar. bilmeyen de çıkar evraklarını der. hatta başıma geldi bi kez flash diskte dosyalar dedim müfettiş hiç bakmadı bile ondan sonra. bence asıl geldiğinde heyecanlanmanız gereken ilçe eğitici formatörüdür. tek tek dosyalarınızı inceler ve hatta eksik bulursa formatörlüğünüzü iptal edebilir.

meslekte 7. yılım. 6 yıl yozgat bu yıl ankara. heyecan falan şaka tabi. her geldiklerinde halimize acıyıp gitmelerini sağlıyorum. Okulda herkes tutuşmuş vaziyette ben elimde çayla takılıyorum ortalıkta. Ne verdiler de ne istiyorlar. gelirse yaparım şovumu gönderirirm. ama başkalarını izlemek güzel oluyor. mesela müdürü :P

Haftaya da bize gelecekler. Gelenler Bakanlık müfettişiymiş. Okul müdürü tutuşuyor. Gelenler ilköğretim okullarına da geleceklermiş. Bakalım ne olacak.

evet ya, gelip pisletip gidiyorlar bi de. işini yapmayan da sen oluyosun böyle durumlarda. flashı takamayanlar "hocam şu flashı takıver" "tabi ne demek siz zahmet etmeyin ben takarım" gibi diyaloglar.

geçen senelerde müfettişler müdür odasında toplanmış, ben de aralarındayım bilgisayarda bi sorun olmuştu. bi tanesi yürümeye acizi yok "hocam sen de film var mı?" diye sordu. bende "var hocam ne tür film diye" sorunca "anlarsın sen" dedi. Diğer müfettişler araya girince muhabbeti ilerletemeden odadan çıktım.

ozhan07' Alıntı:
evet ya, gelip pisletip gidiyorlar bi de. işini yapmayan da sen oluyosun böyle durumlarda. flashı takamayanlar "hocam şu flashı takıver" "tabi ne demek siz zahmet etmeyin ben takarım" gibi diyaloglar.

geçen senelerde müfettişler müdür odasında toplanmış, ben de aralarındayım bilgisayarda bi sorun olmuştu. bi tanesi yürümeye acizi yok "hocam sen de film var mı?" diye sordu. bende "var hocam ne tür film diye" sorunca "anlarsın sen" dedi. Diğer müfettişler araya girince muhabbeti ilerletemeden odadan çıktım.

abooovv :?

çok ilginç insanlar müfettişler, hele de bizi denetleyenler, bana da gelenler hep flash belleklerini temizlettiriyorlar bide "temizleyebilirsen sana yüksek puan veririm diye espride yapıyorlar :o ", hac fotolarını kopyalattırdı birisi de bi sene, geçen seneki biraz inceledi okul sitesi, web ekibi toplantı tutanağı hepsinide önüne koyunca başladı nasihata, bende tabi tabi diye dinledim bakalım bu sene nasıl olacak :)

hasari' Alıntı:
Sözde geçen hafta bize de gelmişlerdi benimde iki evrakım vardı biri zümre, diğeri ders planı. Formatör olmadığımdan onunla ilgili evrakım yoktu.
Okulda sadece benim dersime gelmediler. Gelseler de bir şey değişmezdi ama gelmediler.

Siz genede evraklarınızı eksik etmeyin. Gelincede sorunumuzla ilgili sorulara boğun. :sleep:

Hocam gelince onlar kendi sorunları ile bizleri boğuyorlar :)
Beni hiç nedense heyecanlandırmıyorlar.

Müfettiş geldi. Tanışma faslından sonra, benden kendisinin kullanabileceği pgorramlar istedi.
Hatta ben ona bazı filmleri falan yükledim. 2saat muhabbet ettik. bi rara çocuklara sordu neler yaptıklarını.
bu kadar.

Zizu_' Alıntı:
hasari' Alıntı:

Hocam gelince onlar kendi sorunları ile bizleri boğuyorlar :)
Beni hiç nedense heyecanlandırmıyorlar.
Açıkçası bende heyecanlanmadım ama gelmediler. :D

Greenberet83' Alıntı:
ozhan07' Alıntı:

:puhaha: :puhaha:

Mufettis gelmisti.sende ne var dedi.dunyada ne cikti ben de var dedim.adama ingilizce setlerinden tut cocuguna lazim biseyler cektim.makinesine format attim.4 ay sonra tesekkur belgesi yaninda 3 kg baklava geldi yedik.bu gelen de t.kur.baskaniymis.eee kral formatoruz

Buzkırıcı' Alıntı:
Mufettis gelmisti.sende ne var dedi.dunyada ne cikti ben de var dedim.adama ingilizce setlerinden tut cocuguna lazim biseyler cektim.makinesine format attim.4 ay sonra tesekkur belgesi yaninda 3 kg baklava geldi yedik.bu gelen de t.kur.baskaniymis.eee kral formatoruz
:mrgreen:

senjizu' Alıntı:
Greenberet83' Alıntı:
ozhan07' Alıntı:

:puhaha: :puhaha:

bizede geldiler . benim dersime girmediler.lobaratuvara hiç bakmadılar.öğretmenler odasındayken , sadece dynet varmı labda dediler var dedim o kadar. :)

Artik sicil verme bitti.mufet. verdigi puani onemsemeyin 6 yila 1kademe de kalkti.8senede bir otomatik alacaksiniz.yanlisim varsa duzeltin

ama bi değerlendirme puanı veriyorlar yinede, geçen sene bir kağıtla bize veriyorlardı şimdi internette bi yere atıyorlarmış onu arıyorum bulamıyorum????

şöleki bugün annemin okuluna gelmişlerde :) puanına bakacaz ama bulamıyorum diğer arkadaşları bakmışlar :D

Geri