L levent79 Site Gezgini Mesajlar 69 16 Ekim 2009 #1 Okuldan rapidden dosya inderebileceğim çalışan program lazım.. burdakiler çalışmadı....
ejdeharr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 528 16 Ekim 2009 #2 ben program falan kullanmıyorum . yuvarlak download butonuna ard arda basıyorum olmazsa geri geliyorum bidah basıyorum kaydet çıkıveriyo. şuan bu yöntemle netsupport indiriyorum.
ben program falan kullanmıyorum . yuvarlak download butonuna ard arda basıyorum olmazsa geri geliyorum bidah basıyorum kaydet çıkıveriyo. şuan bu yöntemle netsupport indiriyorum.
Muzilla Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 638 16 Ekim 2009 #3 Hocam programa gerek; www.rapid8.com sitesine gir, rapid linkini sitenin altındaki çubuğa yapıştır ve "download" bir müddet bekle "begin download" yazısı çıkınca tıkla ve download başlasın :++:
Hocam programa gerek; www.rapid8.com sitesine gir, rapid linkini sitenin altındaki çubuğa yapıştır ve "download" bir müddet bekle "begin download" yazısı çıkınca tıkla ve download başlasın :++:
L levent79 Site Gezgini Mesajlar 69 16 Ekim 2009 #4 Onu kullanıyorumda birden fazla dosya indirmek istediğimde sorun oluyor...