okulda sınırsız İnternet

Kodla Büyü
var arkadaşım ttnetin aile filtreleme programı var oyunları bile yasaklıyabiliyosun
kullanıcı adı ve şifresiyle o porgramı indir kur pclere sorunun hallolur okula bizde sınırsız almayı düşünüyoruz aynısı yapıcam inş

Hocam internet almak güzel ama bence tüm okula verme o interneti. Olmaz olmazbir olay olursa başın dertten kurtulmaz. Bence riske girmeye değmez. Eğer bir şeyolmazsa olmaz ama olurda bir aksilik olursa kimse sen bu interneti okul için iyilik olsun diye aldığını düşünmez. Kolay gelsin

ttnet vdsl2 16MB aldık en sonunda okula.
3 lab var 3üne de bu hattı verdim bugün."nette çocuk var" aldık .oyun sitelerini faceboku bir çok şeyi engelliyor.şimdi de ayrıca bir filtre kuracağım ne olur ne olmaz diye.

"aile koruma şifresi" ni tavsiye edenler olmuş.o da iyidiri güzeldir ama 2 bilgisayara kuruluyormuş sadece.oyle yazıyor sitede.

Arkadaşlar bizim okulda sonunda mebin hattından ayrı sınırsız bir hat aldı. Bt sınıflarına mebin hattını, idarecilere yeni hattı bağlamak mantıklı, yalnız bizim okul 3 binadan oluşuyor ve şimdilik 2 binaya yeni hattı bağlamak zorunda kaldık. Bilgisayarlara Volsoft diye bir program kurdum ama memnun değilim, "Nette çocuk var" kullanan arkadaşlar memnun mu? Ayrıca önerebileceğiniz başka bir program olursa sevinirim.

ben sınırsız alsam idareye koklatmam ucunu valla... Alırsam BT ye kurar catır catır cocuklara kullandırırım, idareye iyilik değil cocuklara iyilik olsun diye alırım...

Evde bilgisayarı olmayan, öğrenci
interneti olmayan, öğrenci

öğretmenin, idarenin nesine alıcam neti...

hocam bt'lere meb hattından başka hat bağlaman problem çıkarır. resmi olarakta yasak olduğunu biliyorum. yanlış bilmiyorsam

"nette çocuk var " kullanıyorduk ama idare normal sitelerde bile engellemeyle karşılaştığı için(mesela bir haberde seks geçiyorsa hemen engelliyor) sanırım "nette çocuk va"rı iptal edecek.ama işe yarar bir servis.

meb hattı dışında hat alıp onu sadece idareye vermek kadar saçma bişey yok.zaten idare dediğin en fazla 6-7 pc.sırf onlar için neden özel hat alıyoruz anlamadım.asıl idareye meb hattı lazım.e okul falan tüm ileri mebde.öğrencinin nete girebilmesi önemli benim için.ben 2 laba vdsl veriyorum bir laba da meb veriyorum.meb olan labı da sadece vitamin için kullanıyorum.

Geri