Okulda seçilebilecek ders çizelgesi

Kodla Büyü

s.alkaya

Aktif Üye
Arkadaşlar okulda seçmeli derslerin seçilmesinde 80 nolu karar esas alınarak hazırlamış olduğum seçmeli ders çizelgesini buraya ekliyorum. Malum seçmeli ders seçim zamanı bizim ders unutulduğu için sürekli sıkıntı yaşıyoruz.

Dersimiz 7 ve 8. sınıflarda 2 saat seçmeli olarak seçilebiliyor ve kimi okullarda listelerde bizim dersi eklemeyi unutuyorlar.

Ekli dosyalar

s.alkaya' Alıntı:
Ayrıca en son değişikliğe göre 28 Mayıs 2013 tarihli TTKB 80 nolu çizelgeye ulaşmak isteyenler aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir. Başka bir değişiklik olmadığına göre bu belge en geçerli belgedir. Başka söylenenlere inanmamak gerekir.
http://ttkb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... ys2013.rar

Değerli hocam, bizdeki sorun ele inanmak, güya bilişim teknolojileri öğretmeniyiz. Kaçıncı sınıfta kaç saat dersin var bir bakalım.

Biz bilmeyince salak yada avanak yerine konmamız normal değil mi? Bazı okullarda arkadaşların haberi bile yok.. sonrasında yok " norma düştüm, ekdersim yok... BTR'ye mahkum oldum... " diye ağlaşıyoruz.. eee kaşındık.
.

Herkes öğrencilerine dağıtılan formları kontrol etsin, sorun varsa idareye yazılı olarak bildirsin ve düzelttirsin.. aksi halde eşek yerine konulmaya ve anırmaya devam...

Başkalarına bakıyorum, 3 ayda bir çift nöbet yazılıyor diye idareye itiraz için dilekçe vere bile oluyor..

Not: Yazdıklarımı kabalık olarak görmeyin, gerçeklerin daha iyi anlaşılması için bir iki deyim ekledim.

Geri