il dışıyla yeni bir okula geldim, hadi bakalım bu defa ne sorunlarla karşılaşacaz diye düşünürken branşıma yine lanetler okudum.. Okula geldim, tarihçi formatör olmuş evi orda, can sıkıntısından geliyor yaz kış ekdersi alıyor, üstüne üstlük bir de formatörlük süresi içinde egzersiz alıyor adam. Benim formatörlüğü almamam için idare dahil her türlü pisliği yapacak tipler.. Formatörlük umrumda değil ders alayım yeter dedim, ders de tam vermediler başka bi okula da görevlendirme gidiyorum full alamıyorum. Hadi neyse ekders peşinde de değilim ne olacak bana karışmasınlar dedim, bu defa da bilgisayar bozuk, yok site güncelle zart zurt.. Anladım ki bunların bi sıkıntısı var. Formatörlük görevlendirmesi çıkar çıkmaz kabul edecem ve 8-5 duracam. En fazla bana yapacakları 8-5 tutmak, onu da yaparız Allah'ın izniyle. Tek sorun okul ilçeye uzak servisle gidip geliniyor, ben kabul etmemeyim diye seni 8-5 tutacaz dediler. Ulan sosyalci 3 den 5 e kadar egzersiz verirken mesai saati dışı oluyor da benim 3 de gitmem mi illegal oluyor? Gerekirse şikayet etmeyi de düşünüyorum. Böyle pisliklerden, para için başkasının hakkını gasbedenlerden, üstüne üstlük bu benim işim değil ben bilgisayarcı değilim deyip bilgisayar namına zerre birşey yapmayıp da yüzsüz yüzsüz sen bilgisayarcısın şuna bak hocam deyip aldığı ekdersi yiyen zavallılarla bizi bu yönetmelik muhattap ediyor ne yapalım? Bizi bu basiretsiz idarecilerin eline bırakıyorlar.. Sonra gel de ders işle, öğretmen ol.. Adamlar babasının malını dağıtır gibi ekders dağıtıyorlar, benim sevkli günümün ekdersini kesmekten zevk duyuyorlar. Ne diyeyim 3 müdürümle kavga ettim olmadı, konuştum olmadı, sustum olmadı, şimdi ne yapayım bu insancıklarla? Nefret ediyorum yaptığım işten de, meb den de, pc lerden de.. Her okul ayrı bir sorun, her gün ayrı bir dert..