okuldaki güvenlik kamerasına bağlanabilir miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

wp

Site Gezgini
arkadaşlar okulda bu sene kurulan bir kamera sistemi var buna müdür yardımcılıarı falan ağdan bağlanabiliyor bende buna bağlanmak istiyorum.
çünkü beni hergün saat beşe kadar tutuyorlar kendileri ise sırayla çıkıyorlar onların çıkışını görmem için bana gerekli bilgisi olan varsa çooook sevinirim

aynı yerel ağdaysanız kameraların olduğu bilgisyarın ip adresini girerek bağlanabilirsiniz. tabi şifre koruması varsa onu da bulmanız lazım

hocam hangi kamera kayıt kullanılıyorsa onun client progmanı bilgisayarınıza yükleyin kameranın bağlı olduğu pclerin iplerini falan girin bağlanırsınız tabi aynı ağda yani swicthe bağlı iseniz

tamam arkadaşlar ben o pc yi bulayımda söylediklerinizi deneyim IP numarasına falan bakayım teşekkür ederim yardımlarınız için inş bulurum.
bu arada kendisi bağlanan yok mu okuldaki kamerasına bitek ben mi böyle bişey istedim acaba

arkadaşlar ağdaki modeme bağlandım 192.168.2.1 ile sonra nat bölümünün port yönlendirme kısmından kameranın IP sini öğrendim ve bağlandım ama şifre istiyor sonuç HÜSRANNN :verymad:

internet sayfasında ekranın dört köşesinde menü şeklinde kamera kontrol sayfası açıldıysa burda o kameraların yöneticisinde bulunan şifreyi girmen gerekir

ama sayfada kamera kontrol izleme menüsü yok da boş sayfada şifre istiyorsa o zaman modemin şifresini istiyor. doğru yasan da mmodemin içine girersin kameraya değil

Kamera programını kurup kameralarınn baglı oldugu pc nin ip adresini giriyorum ben de istediğim yerden izliyorum.

Geri