Okulumuzda inetrnetin yavaşlığından herkes şikayetçi olunca,ttnetten bağımsız bir hat almaya karar verdik.Bu internetimizi hızlandırır diye düşünüyorum.yanlış mı düşünüyorum acaba?Nasıl hızlandırabilirim,yardım edebilir misiniz?
egeman84' Alıntı:okul meb hattını dilekçe ile telekom müdürlüğüne başvurarak yükseltebilirsinz hocam, biz 4mbit yükselttik, canavar gibi çalışıyor, 20 bilgisayar ve daha fazlası internette olsa bile takır takır çalışıyor.
eğerki yine de yeni bir hat diyorsanız okul aile birliği adına açtırabilirsiniz. kurumunuzun vergi nosu var nasıl olsa
egeman84' Alıntı:okul meb hattını dilekçe ile telekom müdürlüğüne başvurarak yükseltebilirsinz hocam, biz 4mbit yükselttik, canavar gibi çalışıyor, 20 bilgisayar ve daha fazlası internette olsa bile takır takır çalışıyor.
eğerki yine de yeni bir hat diyorsanız okul aile birliği adına açtırabilirsiniz. kurumunuzun vergi nosu var nasıl olsa
hasanemre' Alıntı:hocam 4mbite kadar meb hattını yükseltmek ücretsiz. sadece telekoma okul adına dilekçe veriyorsunuz o kadar. bayağı bir rahatlatıyor.