Okuldaki kablosuz ağın alanını genişletmek için ne yapmalı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozruz83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ozruz83

Üye
Arkadaşlar okulda bir modemimiz var Air Ties marka bir tane yine aynı marka access pointimiz 1. katta mevcut o katta internet gayet güzel çekiyor.2. ve 3. katlara da çekmesi için bir araç alacağız.Access point mi almalı yoksa Repeater mı karar vermedim. Ve de modemle aynı marka mı olmak zorunda bu araçlar başka markalar daha ekonomik sonuçta. Ama onları da alıp da çalıştıramazsam diye endişe ediyorum.Tavsiyelerinize ihtiyacım var şididen teşekkürler ilgilenen herkese.

ucuz etin yahnisi yavan olur.çok model kullandım (daha doğrusu çoğunu ayarlamak zorunda kaldım.-linksys-tenda-tp_link v.s.) Bir cihaz ap,repeater,client modlarının hepsinide destekleyebilir.ben okula zyxel wap 3205 aldım bir kaç tane sorun yaşamadık.ama sana tavsiyem aynı markanın access pointini alman çünkü kullanımı çok kolay.ayarlardan giriyorsun ağı otomatik buluyor.zaten takıldığınız yerdede 7/24 destekleri var.

Merhabalar, nacizane teklifim, hemen AP almak yerine güzel bir antenle kuvvetlendirebilirsin yayını. Ben olsam önce anteni güçlendirmeyi denerdim. Eğer bir sonuç alamazsam AP eklemeyi düşünürdüm. Kolay gelsin sizlere.

bizde modem airties, 3 access point var 2 si airties 1 i asus,

ucuz diye asus aldım ama biraz sıkıntı yasattı ilk basta, o yuzden bence de aynı markadan devam et!

Geri