Okuldan Fcbook Yuutubee vs. Giriş

Kodla Büyü

baynadir

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mrb arkadaşlar. bunu aramızda bilenler vardır ama TOR ağı ve zenmate gibi bir konunun açılmış olduğunu görünce yazmak istedim.

bir arkadaşımız forumumuzda windows ta android programı kullanmaya yarayan virtualbox programını ve android 4.3 ve 4.4 sürümlerine ait linkleri paylaşmıştı. öncelikle onları bulup kurulumunu yapın.

daha sonra android açılınca google playstore dan Puffin Free web prowser programını indirin ve istediğiniz siteye kolayca erişin. dün kurdum okulda gayet güzel bağlanıyor... herhangi bir internet yavaşlamasıda yaşamadan bağlanıyor...

BAŞLIĞI DEĞİŞTİRDİM ÇÜNKÜ BAŞLIĞA TIKLAYINCA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR DEDİ :D... DAHA YAYINLANMADAN YAKALANDI :D...

Android sanal makinesi üzerinden bağlanmak mantıklı. Puffin zaten iyi bir browser android için. Ayrıca hem android hem de win için psiphon programı bu sahada iyidir.

birşey daha var. sadece youtube girmek için explorer dan google açıyoruz. sayfanın üstünde siyah şerit içerisinde +siz arama görseller diye bir menü çubuğu var orada YouTube de bulunuyor. ona tıklarsanız youtube bal gibi açılıyor :D...

Geri