Okuldan Görevlendirme Bitti Ekders Yok Diyorlar

Kodla Büyü

viper33

Site Gezgini
Ayın kaçı oldu halen eğitici görevlendirmelerinden haber yok. Bugün okuldan aradılar görevlendirmeniz 30 haziran da bitti, yenisi oldu mu olmadı mı diye sordular? Ekdersleri ona göre yapacağız dediklerinde yok dedim ve onlarda sana ekders falan yok dediler :( Ne yapacağız fikri olan var mı?

vince' Alıntı:
Ayın kaçı oldu halen eğitici görevlendirmelerinden haber yok. Bugün okuldan aradılar görevlendirmeniz 30 haziran da bitti, yenisi oldu mu olmadı mı diye sordular? Ekdersleri ona göre yapacağız dediklerinde yok dedim ve onlarda sana ekders falan yok dediler :( Ne yapacağız fikri olan var mı?
..
hocam 30 hazirandan beri ne yapıyorsunuz?

görevlendirmenin biteceği tarih madem belli. bu tarihe kadar tekrar görevlendirme olup olmayacağını sormadınız mı?

eğer sordunuz ve hala cevap gelmediyse geçmiş olsun ek ders yok.

bu arada o okul idarecilerine da şaşmak gerek. görevlendirme devam ediyorsa sizi neden okula çağırmadılar, devam ettiğine dair bir yazı kendilerine iletilmediyse neden böyle bir şeyi size sorma gereği duydular.

Arkadaşım sanırım EBİTEFO. Eğitici formatörler okula değil il milli eğitime bağlı çalışırlar ve malesef Edirne'de de durum aynı Ankara'ya sorduk gelen cevap iller bu tür gecikmelerde önlemini alır diyor ama resmi bir yazı değil cevap maille geldi Bizde ne olacak bilmiyorum. Yarından itibaren senelik izne ayrılıyorum 20 gün çalıştım ek ders alamazsam ne yapalım buda bizden olsun deriz artık. Arkadaşım git bağlı olduğum şube müdürüne milli eğitimde ki müdür yardımcısına artık kime bağlıysan o sorsun ve önlemini alsın başka yolu yok.

arkadaşlar eğitici formatörler için görevlendirme yazıları gelmişti biara onuda mı ertelediler yoksa!

il mem, ilçe mem ve okuluna "günaydın" diyelim! 20 gün olmuş, bugüne kadar neden sormadılar!

Geri