okulların hizmet puanı değişti mi?

Kodla Büyü

bilgin5255

Aktif Üye
2014 mayıs ayı içinde okulların hizmet puanı değişti mi acaba. bizim idareciler değiştiğini söylüyolar ama yayınlanan birşey yok. bizim okul 14 puan olmasına rağmen, mebbiste Hizmet Puanı Hesaplama bölümünde Yerleşim Yeri Puanı 20 görünüyor. açıklama kısmında ise "08/05/2014 tarihinde Kurumun hizmet alanı değişmiştir. " yazıyor. fikri olan var mı?

hocam şimdi sizin iletiyi okuyunca benimkine baktım. ben de öyle yazmıyor ve puanımız aynı. normal görev için 06/05/2010 daki yönetmeliğe göre hazırlanmış puandır yazıyor.

hocam bizde de aynı durum 14 dü şimdi 18 görünüyor :) birşey anlamadım :) idarecilerde bilmiyor

Bizimde 14e çıkmış ama zorunlu hizmete girip girmediğiyle ilgili bi açıklama yok..

okulların hizmet alanları ve puanları değişecek diye söylentiler vardı. heralde kimseye duyurmadan değiştirmişler...

Ev arkadaşımın da (Van Edremit) geçen gün baktığında sabah değiştiğini söyledi akşamında tekrar eski hale geldiğini söylemişti. Şimdi durum nasıldır bilemem.

Bazı okulların doğu görevi vs olmasında değişiklik yapılmış ama net bir bilgi yok.

Arkadaşlar (ben göremedim açılmıyor site) tebliğler dergisi yayınlanmış orada değişiklikler olmuş hizmet puanı açısından. Misal Van Edremit 26 iken büyükşehir belediye sınırlarında olduğundan 22 ye düşmüş inceleyen varsa bilgilendirseniz seviniriz.

Geri