aakcakaza' Alıntı:bu kurs açan arkadaşlar ne kursu açıyorlar acaba? ne zaman, ne şekilde, biraz detay verseler de belki bizde açarız
karinca_52' Alıntı:aakcakaza' Alıntı:bu kurs açan arkadaşlar ne kursu açıyorlar acaba? ne zaman, ne şekilde, biraz detay verseler de belki bizde açarız
adnan hocam halk eğitim tabanlı bilgisayar işletmenliği kursu
aakcakaza' Alıntı:karinca_52' Alıntı:aakcakaza' Alıntı:bu kurs açan arkadaşlar ne kursu açıyorlar acaba? ne zaman, ne şekilde, biraz detay verseler de belki bizde açarız
Murat hocam kursiyerleri felan siz mi buluyorsunuz? yoksa halk eğitim mi ayarlıyor? ayrıca bu kursu açmanın okullar hayat olsun ile alakası var mı?
click' Alıntı:bizde tabela yaptırdık "okullar hayat bulsun projesi" kapsamında okul bahçesi ve spor salonları halka açıktır diye. ayrıca kursta açıyorum
aakcakaza' Alıntı:karinca_52' Alıntı:aakcakaza' Alıntı:bu kurs açan arkadaşlar ne kursu açıyorlar acaba? ne zaman, ne şekilde, biraz detay verseler de belki bizde açarız
Murat hocam kursiyerleri felan siz mi buluyorsunuz? yoksa halk eğitim mi ayarlıyor? ayrıca bu kursu açmanın okullar hayat olsun ile alakası var mı?
spring' Alıntı:ya arkadaşlar adamlar bizi göz göre göre kütüphane memuru formatına büründürüyorlar siz hala kursmu açsak, ne kadar alırız acaba falan derdindesiniz anlam veremiyorum kusura bakmayın
:alkis:marbled' Alıntı:spring' Alıntı:ya arkadaşlar adamlar bizi göz göre göre kütüphane memuru formatına büründürüyorlar siz hala kursmu açsak, ne kadar alırız acaba falan derdindesiniz anlam veremiyorum kusura bakmayın
:+1: