okullar hayat bulsun projesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan spring
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

spring

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar yakın zamanda bu projeyle ilgili yazı geldmi? bize gelmiş 23 martta :(

tam olarak içeriği ne hocam?saat 21e kadar okulların açık olması var mı??

hocam okul açık olacak diyor ancak kurslarla falan açık olacak. eğer maaş karşılığını doldurmayan öğretmen varsa onları görevlendirin diyor yazı bizim okulda uygulama yapılıyor bir ben kurs açtım 5:30 dan sonra açık olduğu kadar açık oluyor gerisi kapalı :)

"Okullarımızda internet hizmeti sunan, içerisinde temel eserleri barındıran kütüphane mekanları oluşturulmalıdır. Bilgi teknolojisi sınıfları kütüphaneler ile birleştirilip okulun giriş katına konumladnırılmalıdır.....Yerel özelliklere göre okul saatleri dısında 20:00-21:00 e kadar buralarda hizmet verilmesine proje ortağı belediyeler teşvik edilmelidir."

aynen alıntıdır.

Bizim okul bu projeyle ilgili Bilgisayar Kursu açıyor. Hangi günler ve hangi saatler olacağı belli değil. Kursa katılacak kişilerle bu durum görüşülecek. Ama kesin kurs açılacak.

bizde tabela yaptırdık "okullar hayat bulsun projesi" kapsamında okul bahçesi ve spor salonları halka açıktır diye. ayrıca kursta açıyorum

bu kurs açan arkadaşlar ne kursu açıyorlar acaba? ne zaman, ne şekilde, biraz detay verseler de belki bizde açarız :)

aakcakaza' Alıntı:
bu kurs açan arkadaşlar ne kursu açıyorlar acaba? ne zaman, ne şekilde, biraz detay verseler de belki bizde açarız :)

adnan hocam halk eğitim tabanlı bilgisayar işletmenliği kursu

karinca_52' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:

Murat hocam kursiyerleri felan siz mi buluyorsunuz? yoksa halk eğitim mi ayarlıyor? ayrıca bu kursu açmanın okullar hayat olsun ile alakası var mı?

aakcakaza' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:

Murat hocam kursiyerleri felan siz mi buluyorsunuz? yoksa halk eğitim mi ayarlıyor? ayrıca bu kursu açmanın okullar hayat olsun ile alakası var mı?

Adnan hocam okulda kurs açılmasını istermisiniz diye yazı yolladık ...Veliler geldi ....İsteyenlere kurs açtım....

Projeyle alakalı çünkü normalde bilgisayar kurslarında halk eğitim velilerden para alır ...proje sayesinde ücretsiz bu kurs....

160 saatlik sertifika alıyorlar

aakcakaza' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:

bencedee daha detaylı bilgi verseniz?

bizim okulda da kurslar açılacak bu kapsamda velilere bir anket gönderildi en başta birçok kurs adı vardı listede epeyde bir talep oldu, şimdide başvurular alınıyor velilerden, tabiki halk eğitim kapsamında yapılıyor...

bizde de BT sınıfını nasıl kütüphaneyle birleştiririz noktasında idareciler.. ilk kata taşınıcakmış ama nasıl entegre olunacak bilgisi olan yok... kütüphane ve ders:( yada halk kullanımı ne kadar sağlıklı ? ve işin ilginç yanı bütün bunlar benim bilgim dısında konuşuluyormuş :( ( doğruya ben neciyim ki bu okulda?) yoruldum ama artık yaa... sonunda kütüphane memuruda olucaz galiba oturuver hocam ne olucak dicekler :(

peki arkadaşlar formatörlük olayı nasıl oluyor onunda ekdersi devam ediyormu yoksa formatörlük iptal mi ediliyor

ya arkadaşlar adamlar bizi göz göre göre kütüphane memuru formatına büründürüyorlar siz hala kursmu açsak, ne kadar alırız acaba falan derdindesiniz anlam veremiyorum kusura bakmayın :(

spring' Alıntı:
ya arkadaşlar adamlar bizi göz göre göre kütüphane memuru formatına büründürüyorlar siz hala kursmu açsak, ne kadar alırız acaba falan derdindesiniz anlam veremiyorum kusura bakmayın :(

:+1:

Geri