Okullar Hayat Olsun 40 saat temel bilgisayar okur yazarlığı

Kodla Büyü
Okullar hayat olsun projesi kapsamında okulda öğrencilere yönelik 40 saatlik temel bilgisayar kursu açmak istiyorum. Nasıl bir kurs planı hazırlamalıyım. İnternette planlar 32 saatlik modül şeklinde ama...
Ben haftada 2 gün şeklinde 2+2 10 haftalık bir plan arıyorum. Daha önce yapan varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden....

ben velilere 160 saatlik kurs açtım 2 defa hala devam ediyor ama 4-3-3 şeklinde.... oda malum bilgisayar işletmenliği

Böyle bir plan yapan yok sanırım.
Peki 32 saatlik bilgisayar kullanımı modül 1'in devamında 8 saatlik hangi konuları eklemeliyim.
Teşekkürler...

sessizgemi05' Alıntı:
Böyle bir plan yapan yok sanırım.
Peki 32 saatlik bilgisayar kullanımı modül 1'in devamında 8 saatlik hangi konuları eklemeliyim.
Teşekkürler...

bahsettiğiniz modül 32 saattir. gerektiği durumlarda 40 saat de yapılabilyor sanırım. 40/32 şeklindedir modül açıklamasında. ekstra konu yok içerisinde. modülde ne varsa o konular.

32 mi 40 mı? duruma göremi... bu bay baslansa ek dersi ocaktamı yatar

Normalde modül 32 saatlik, halk eğitimle görüşüp +8 olarak ayarlatmanız lazım. E-yaygın sisteminde giriş önemli çünkü.

Kurs açmadan halk eğitimle görüştük, kursiyer tc lerini sisteme girdiler.
Kursun 40 saatlik olduğunu ve kursun bitiş tarihini söylediler, planı en kısa zamanda getirmemi istediler...

tcoalngsau' Alıntı:
arkadaşlar bu kursu her bilgisayar öğretmeni açabiliyormu? şartı varmıdır?
bilgisayar öğretmenleri şartsız açabilirler. Halk eğitimle detayları konuşmanız gerekir.

aakcakaza' Alıntı:
ben hiç açmadım böyle bir kurs, haftasonları veriyorsunuz galiba?

Mesai saatlerinin dışında istediğin zaman verebilirsin hocam. Halk eğitime bağlı olarak haftada 10 saate kadar veriyorlar sanırım diğer öğretmenler. Hafta içi 5ten sonra ve haftasonu verdiğiniz kurslar da biraz daha yüksek ücret alıyorsunuz.

sum' Alıntı:
hocam kursu hangi yaş grubu yada kaçıncı sınıf öğrencilerine veriyosunuz?

öğrencilerimize açabiliyormuyuz? ben yatılıda çalısıyorum, öğrenciler çok istekli haftaiçi veya haftasonu kendi öğrencimize kurs verebilirmiyiz?

kewok2544' Alıntı:
aynen bende yatılı okul oğrencilerine acmak istiyorum. olur mu oğrenciye?
+1
detay alabilir miyiz?
burda pansiyonlu lisedeyim bt lab yok ama... kendi kadromun oldugu ilkokulda açmak istesem nasıl yapabiliriz? haftasonu cocuk iöo ya gelsin kursu gorsun gitsin şeklinde

Arkadaşlar ben veriyorum 82 saatlik Office kullanım kursu Halk ğitim bünyesinde.... Kendi okulumda bulunduğum günler derslerden sonra yapıyorum.. Liseye ise Bt Rehberliğe gidiyorum... Okullar Hayat olsun adı altında projedir.. Yatılı okulda çalıştığım için dersten sonra öğrenci oluyor zaten...

bir de üzerine egzersiz verebiliyor muyuz? halk eğitim mdürü hepsi ayrı kategorilerde olduğu çin verirsiniz dedi ama benim hala tereddütlerim var? btr ler egzersizden ücret alabiliyor mu?

Arkadaşlar kurslar sadece okullar hayat olsun projesinin uygulandığı okullardamı açılabiliyor, yoksa tüm okullarda açılabilir mi?

skolst' Alıntı:
Bilgisayar okur yazarlığı kursunu öğrencilere verebiliyor muyuz?

hocam ben de okulumda öğrencilerime açmak istiyordum. halk eğitimle görüştüğümde öğrencilerde yaş sorunu cıktığını söylediler. velilere açacagm ama daha önce bu şekilde kurs açmadım ne yapmam gerekiyor?

berra_u' Alıntı:
skolst' Alıntı:
Bilgisayar okur yazarlığı kursunu öğrencilere verebiliyor muyuz?

hocam ben de okulumda öğrencilerime açmak istiyordum. halk eğitimle görüştüğümde öğrencilerde yaş sorunu cıktığını söylediler. velilere açacagım ama daha önce bu şekilde kurs açmadım ne yapmam gerekiyor?

güncel!!

Ben de öğrencilerime açmayı düşündüm fakat halk eğitimden kursiyerlerin 14 yaşından büyük olmaları lazım dediler. Dolayısıyla öğrencilere açamadım.

Onun yerine velilere 120 saatlik temel bilgisayar okur yazarlığı + office kullanım kursu açacağım bakalım talep olursa artık.

Geri