Okullar Hayat Olsun kursiyerlerinden para alınabiliyor mu?

Kodla Büyü

yesimk06

Süper Üye
Süper Üye
Okullar Hayat Olsun kursiyerlerinden para alınabiliyor mu? alınmaz diye bir şart yok değil mi?
Çünkü okulumuzda kurs açıp kursiyerlerden para aldığımızda paranın bir miktarı da okul aile birliğine veriliyor yani okulumuza katkısı olsun istiyorum.Eğer alınma diye bir şart varsa okullar hayat olsun projesi kapsamında açmayayım kursu.

bağış adı altında alıyorlarda okula katkın olsun diye de kendini kötü etme.yarın birisi şikayet ederse senin başın ağrır.bildiğim kadarıylada okullar hayat olsun projesi kapsamı dışında kurs açılmıyor

Normalde Halk Eğitimlere bağlı kursların hepsi ücretsizdir. Ücret isteyenler de ya size okul aile birliği hesabına para yatırttırır, yada size elden bağış makbuzu keser. Yani gönüllü olarak bağış yapıyormuşsunuz gibi gözükür. Durum bu.

Halk eğitim de alıyor aslında bağış alıyor ama adı belge ücreti. Mesela simdi de bir kursum var Okullar Hayat Olsun kapsamında değil ama bilgisayar kullanımı kursu 160 saatlik 110 lira topladık. okul ve hem yarı yarıya paylaştılar. Şimdi de 32 saatlik bilgisayar okur yazarlığı kursu açmayı düşünüyorum. Cevap alınabiliyor sanırım. Teşekkürler.

yesimk06' Alıntı:
Halk eğitim de alıyor aslında bağış alıyor ama adı belge ücreti. Mesela simdi de bir kursum var Okullar Hayat Olsun kapsamında değil ama bilgisayar kullanımı kursu 160 saatlik 110 lira topladık. okul ve hem yarı yarıya paylaştılar. Şimdi de 32 saatlik bilgisayar okur yazarlığı kursu açmayı düşünüyorum. Cevap alınabiliyor sanırım. Teşekkürler.

bende açıyorum fakir bir bölgede ama bir kuruş almıyoruz alsak zaten kimse gelmez hocam şikayet olursa belge parası bile olsa sıkıntı olur bence bulaşmayın çünkü okullar hayat bulsun projesinde ne veliden ne de öğrenciden bir kuruş para istenemez

hayır alınmıyor hem kursları gibi değil bu arkadaşlar bize verilen bilgi böyleydi. yani para alınmayacak denmişti.

Arkadaslar sorumluluk niye bana ait olsun ki ben toplayalım demiyorum. Hem dem topla diyorlar topluyorum.

Geri