Arkadaşlar http://www.turkiyeegitim.com/okullar-hayat-projesinde-ders-disi-calismalari-43553h.htm linkteki yazıya göre resim öğretmeniyle bir plan yaptık. İnşallah işinize yarar.
okanbaris' Alıntı:Benim bazı sorularım var
1- Bilişim Rehber Öğretmenimisiniz.
2- Okulunuzda mı kurs açacaksınız.
3- İki ders olması şartmı ben bilgisayar anlamında tek başıma açamam mı
Ben Halk Eğitimden öle istemiştim ama tek başına olmaz dediler. Tek başınıza 120 saatlik kurslar var onlardan açabilirsinz arkadaşlar.bilisimci_009' Alıntı:okanbaris' Alıntı:Benim bazı sorularım var
Aynen BT rehber Öğretmeni olup bu kursu tek başımıza açabiliyormuyuz bunu nerden öğrenebiliriz?
bilisimci_009' Alıntı:okanbaris' Alıntı:Benim bazı sorularım var
Aynen BT rehber Öğretmeni olup bu kursu tek başımıza açabiliyormuyuz bunu nerden öğrenebiliriz?
hocam bu kapsamda (kullar Hayat Olsun Projesi Ders Dışı Çalışmalrı) açacaksanız 2 farkılı kurs içiçe istiyorlar. Diğer kişi kendi alanında oluyor. Ücret paylaşılıyor. Planı kaça kaç yuaptıysanız. biz 60ar saat yaptık. Diğer öğretmenin bilgisayar kursu sertifikası olması diye bi şart yok. Herkes kendi kursunu açıyor sonuçtabilerzen' Alıntı:bilisimci_009' Alıntı:okanbaris' Alıntı:Benim bazı sorularım var
3. maddeyi anlamadım ben..
bilgisayar kursu sertifikası olan biriyle mi açmamız gerekiyor?
ücret paylaşılıyor mu yani 60 saat biri 60 saat diğeri?