Okullar hayat olsun projesi ile ek ders almak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Enrico
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Enrico

Site Gezgini
Arkadaslar okulumda subat tatilinde okullar hayat olsun projesi ile bilgisayar laboratuarini halka acik tutarak ek ders alabilirmiyim. konu hakkinda bilgisi olan veya elinde ilgili yazi olan varmi

Sayın hocam bildiğim kadarıyla normal olarak bt sınıfını açık tutmanın bir ek ders getirisi yok .Çözümü şöyle bulmuşlar Halk eğitim ile birlikte kurs açılır ve ek ders halk eğitimden alınır,,,

Anladim hocam tesekkurler ama halk egitim kursun 160saat oldugunu soyluyor 10 iş gunu icinde bitmesi mumukun degil anlasilan care yok subat tatili konusunda artik yazin boyle bir seyi dusunecez.

Enrico' Alıntı:
Anladim hocam tesekkurler ama halk egitim kursun 160saat oldugunu soyluyor 10 iş gunu icinde bitmesi mumukun degil anlasilan care yok subat tatili konusunda artik yazin boyle bir seyi dusunecez.

32 saatlik kurslar var ....

HEM yöneticisi kabul ederse belki şöle bi çözüm üretebilirsin. Yaz tatili ve yarıyıl tatilinde 40 saate kadar ders verebiliyorsun ? İki haftalık 40X2= 80 saatlik kurs açıp geri kalan 80 saati de haftada 10 saat olacak şekilde 2 ayda bitirebilirsin.(gerçi tatil başladı bu çözüm artık mümkün olmaz bu 15 tatilde) Yada en kötü modüllere böl 180 saat vermek yerine daha az saat olarak planla office ver hocam ?

32 saat lik temel okur yazarlık kursu veya 32 saatlik internet ve e posta kullanımı açabilirsin ....

Sayin hocalarim tesekkur ederim peki bu 32 saatlik bilgisine nereden ulasabilirim.Yani adamlar tutturmus 160 saatlik kurs var diye yani bunun acikca yazildigi bir site varmidir.bu kurslarin ayri ayri saatlerinin yazdigi bir site?

Enrico' Alıntı:
Sayin hocalarim tesekkur ederim peki bu 32 saatlik bilgisine nereden ulasabilirim.Yani adamlar tutturmus 160 saatlik kurs var diye yani bunun acikca yazildigi bir site varmidir.bu kurslarin ayri ayri saatlerinin yazdigi bir site?

hocam internetten hayat boyu öğrenme yaz orda halk eğitim modülleri var ... onlara göre plan yapıyorsun....

hocam ilden ile göre değişiyor. Geçen yıl tatil dönemide dahil olmak üzere çalıştığım okulda yapılıyordu spor salonunda ve okulda bilişim teknolojileri ile küyüphaneyi birleştirip açmıştık.Günlük liste tutup ekderslerle birlikte listeleri göndermiştik.Buyıl sanırım işler farklı yürüyor.

kurs 160 saat olmak zorunda değil. birçok farklı farklı kurs var. 40 saatlik olanda var 300 saatlik olanda var. ders modüllerini sen seçerek hatta modül sürelerinide ayarlayarak kurs saatini sen ayarlıyorsun. maksimum ve munimum kurs süreleri var. hayat boyu öğrenme genel müdürlüğünün sitesinden kursların modüllerini incele.

illaki bilgisayar kullanımı 160-280 saatlik kursu açmak zorunda değilsin yani.

Geri