Okullar hayat olsun projesi Yaz Etkinlikleri İle Ek ders

Kodla Büyü

Enrico

Site Gezgini
Arkadaşlar dün gelen yazıya göre okulumuzda max 120 saat öğrencilere etkinlik yaparak ek ders alabiliyoruz sanırım daha önce yazın bu etkinliği yapan var mı?

yazı burada öğretmenlerim....saygılarımla...

Ekli dosyalar

• okullar3.JPG
    okullar3.JPG
    49.6 KB · Görüntüleme: 1,605
  • okullar2.JPG
    okullar2.JPG
    43.1 KB · Görüntüleme: 1,606
  • okullar1.JPG
    okullar1.JPG
    28.6 KB · Görüntüleme: 1,606
Evet arkadaslar yazi b me diyorsunuz ek ders alabilirmiyiz boyle bir etkinlik acarak 120 saat uzerinden?

Benim de hiç bilgim yok. Memleketimde görev yapıyorum. Evde sıkılıyorum. Uygunsa ben de başvurabilirim...

İnşaallah birileri yazar. Ben Çarşamba günü ilçe milli eğitim müdürlüğüne soracağım...

burada iki faaliyetten kasıt şu?

ör: bilgisayar+satranç toplamda 120 saat
resim+bilgisayar toplamda 120 saat
Spor+bilgisayar toplamda 120 saat olacak şekilde bir plan hazırlanıp HEMe sunuluyor.

Mesela hem spor belgen varsa hem de btciysen 120 saatin hepsine sen giriyosun, yoksa yarısına sen yarısına bedenci giriyor...
yani hiçbir belgen yoksa sadece btciysen bir arkadaş bulup onunla ortak açman gerekiyor...
tabi ortak açtığında 2 gruba kurs açarak 120 saati tamamlayabilirsiniz...

Bu faaliyetten kasıt halkeğitimden açtırmaksa zira yazıda öyle diyo (yaygın Eğitim) bizim burdaki hemciler kurs açtırmamak için her şeyi yapıyorlar.Sanki öğretmen görevini yapmıyor yattığı yerden para alıyor bin dereden su getiriyorlar.Allah ıslah etsin.

Geri