Okullar hayat olsun projesi

Kodla Büyü

emrahsahan

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Okullar hayat olsun projesi kapsamında okulumuzda photoshop kursu açabilir miyim?Halk eğitim programında photoshop yok.Bu kursu halk eğitim bünyesinde açamıyorum.Okullar hayat olsun projesi farklı bir uygulama mı?Yani planımı yapıp açabilir miyim yoksa yine modül olayı mı olacak?

Grafik ve Animasyon Hazırlama Kursu var 128 saat'lik. İçeriğinde Photoshop - Flash var. Flash'la da aran iyiyse bu kursu açabilirsin.

flashla aram iyi değil.Sadece grafik tasarım (photoshop) kursu açmak istiyorum.Şimdi okullar hayat olsun projesi halk eğitimle mi yürütülüyor?

Arkadaşlar fikri olan yok mu?Hem modülü olmadan bu kursu açamaz mıyım?Yok mu photoshop kursu veren aranızda?

elbette halk eğitim ile yürütülüyor fakat halk eğitim bünyesinde olmayan kurslarda var o listenin okulunuza gelmiş olması lazım kurs listesine bi bakıverin ya da internette arayın..

valla adres bilmiyorum internette bende görmedim ama bize o liste ta geçen sene geldi bu proje ilk çıkıtğında 100'e yakın kurs ismi vardı listede..

Şimdi bu konuyu grafik ve fotoğraf alanında buldum modül olarak.Sadece modüle yönelik kursu açabilir miyim?

"grafik ve animasyon" kutucuğu var hocam
görüntü işleme 1
görüntü işleme 2

diye içeriği zaten photoshopla uyum sağlıyor

hocam ben daha önce başvurdum kabul etmediler. ama sebeb olarak öğrencilerin yaş sınırı 15 ten büyük olması gerek diye sundular. O yüzden açamadım. Ama açanlar var diye biliyorum. İllere göre değişiyor mu artık anlamış değilim ama öğrencilerim de o kadar heveslenmişti çocuklar çok üzüldü inşallah açarsınız

benim anadolu lisesi hocam da modül olarak açabiliyor muyuz?Yani bir derse ait 6 modül var bunlardan bir tanesi görüntü ve fotoğraf düzeltme modülü.Sadece bu modül için açabilir miyim?40 ders saati yazıyor modülde zaten.

Geri