Okullarda kalan BT ders sayısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
İşte okullarda kalan BT ders sayısı. :!:
Yorum sizin.

Ekli dosyalar

• bt.jpg
    bt.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,383
hocam dikkatimi çekti 6-7 ve 8. sınıfların hepsinde ders var medya okur yazarlığı seçilmedi mi? bizim okulda da benzer bir durum var. 21 saat ders var 2 kişiyiz medya okur yazarlığı seçilirse 14 kalacak.

Benim de dikkatimi sınıf öğretmenliği çekti.Sanırım formatör değilsiniz hocam ...

alibaba37' Alıntı:
Benim de dikkatimi sınıf öğretmenliği çekti.Sanırım formatör değilsiniz hocam ...

Bende formatörüm hocam ama sınıf öğretmenliğim var :( idareciler istedikleri gibi ayarlıyorlar..

2 okula giderek 18 saat derse giriyorum, bir de kulübüm var, norm fazlası olsam da, not olmasa da, 8 lere birşey anlatmak bazen insanı çileden çıkarsa da, bazı günler günde 4 dolmuşa binsem de, formatör olmamak, dersin bittiğinde okuldan rahatça çıkabilmek kısacası öğretmen olmak paha biçilemezz........

al benden de o kadar hasari hocam, bir de program öylesine dağınıkki kafan bin parçaya bölünüyor.

sizde yine 6 saat varmış ders sayısı bende hiç 4 saat var 8. sınıflarda medya okuryazarlığı dersi var sizde neden
6-7 yada 8 den birinde medya okur yazarlığı dersi olması lazım değil mi neden yok yada bizimkiler mi yanlış uyguluyorlar

spring' Alıntı:
alibaba37' Alıntı:

Bende formatörüm hocam ama sınıf öğretmenliğim var :( idareciler istedikleri gibi ayarlıyorlar..

istedikleri gibi ayarlyorlar ne demek hocam.
yönetmelik var kanun var.
eğer işin içinde hatır gönül yoksa yapmayacaksın.

hocam formatörlük varmı yokmu. eğer varsa ilk saatlerdeki dersleriniz için okula 7demi gidiyorsunuz merak ettim?

spring' Alıntı:
alibaba37' Alıntı:

biz ne zaman hayır veya olmaz demeyi öğrenecez.

kendisinin özgüveni yokken kendine kanunların verdiği hakkını savunamazken, böyle bir öğretmen özgüvenli hakkını kopruyan bilinçli bir vatandaş yetiiştirebilirmi.

böyle yorumları görünce çıldırasım geliyor.

bizde 7 ve 8 lerde var 6 saat ayrıca okullarayrılınca ne olaacak bakalım bizim okul 2. 4te orta okul olacakmış

0 olan birçok kişi var hocam siz yine iyisiniz. Bende ilk yıl 12 sonra 9 şimdi 4 saat var, bu sene başıma gelmeyen kalmadı zaten..İdareniz mi idare ediyor norm fazlası olmamanızı peki?

hamuş' Alıntı:
sizde yine 6 saat varmış ders sayısı bende hiç 4 saat var 8. sınıflarda medya okuryazarlığı dersi var sizde neden
6-7 yada 8 den birinde medya okur yazarlığı dersi olması lazım değil mi neden yok yada bizimkiler mi yanlış uyguluyorlar

Yanlış yorumlamalardan dolayı sanki medya okuryazarlığı zorunlu gibi algılandı ama öyle değil.

Bir öğrenci o dersi sadece 1 kere alabilir, 6-7-8'den birisinde ama o dersi seçmek zorunlu değildir arkadaşlar... forumda çok kere konuştuk aramlarda ilgili yazıyı da bulabilirsiniz...

Bu arada bende de 15 saat var bitefo değilim bakalım seneyi yine ders kavgası yapacaz seçerdin seçmezdin...

İnternet kesintisinden dolayı geç cevap veriyorum kusura bakmayın.
Formatör değildim 12 saat Teknoloji Tasarım Dersine 6 saatte Bilişim Teknolojileri Dersine giriyordum bu hafta Formatör görevlendirme yazım geldi haftaya bir aksilik olmazsa formatör oluyorum.

Bizde Medya Okur ve Yazarlığı dersi seçilmedi.
Norm durumum şöyle oldu, anlayacağınız beni yeterince süründürdüler.
meb-atama-ve-yer-degistirme-f133/yuvaya-dondum-t79936.html

alibaba37' Alıntı:
Formatör değildim sınıfım vardı ama bu sınıfı görevlendirme ile birlikte devredeceğim.

FORMATÖRLÜK OLMASA 6 SAAT VERMEZLER BENCE ARKADAŞIMIZ FORMATÖR AMA AGIRLIGINI KOYUP BENİM GİBİ İLK 2 SAATLERİNİ BOŞALTTIRAMAMIŞ :)

zysimsek' Alıntı:
FORMATÖRLÜK OLMASA 6 SAAT VERMEZLER BENCE ARKADAŞIMIZ FORMATÖR AMA AGIRLIGINI KOYUP BENİM GİBİ İLK 2 SAATLERİNİ BOŞALTTIRAMAMIŞ :)
Okul tam gün eğitim veriyor yani dersler 8:40 da başlıyor 14:30 da bitiyor. Art niyet olsa bizde gerekeni yapardık ama düşündüğünüz gibi değil yani. :)

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar. şimdilik benim tuzum kuru meslek lisesindeyim ama yarın bize ne getirir bilemeyiz tabiki. zaten meslek liselerinde bile bölüm dersleri azalıyor. sistemli olarak, sistem çökmeye devam ediyor...

Geri