alibaba37' Alıntı:Benim de dikkatimi sınıf öğretmenliği çekti.Sanırım formatör değilsiniz hocam ...
spring' Alıntı:alibaba37' Alıntı:Benim de dikkatimi sınıf öğretmenliği çekti.Sanırım formatör değilsiniz hocam ...
Bende formatörüm hocam ama sınıf öğretmenliğim var idareciler istedikleri gibi ayarlıyorlar..
biz ne zaman hayır veya olmaz demeyi öğrenecez.spring' Alıntı:alibaba37' Alıntı:Benim de dikkatimi sınıf öğretmenliği çekti.Sanırım formatör değilsiniz hocam ...
Bende formatörüm hocam ama sınıf öğretmenliğim var idareciler istedikleri gibi ayarlıyorlar..
hamuş' Alıntı:sizde yine 6 saat varmış ders sayısı bende hiç 4 saat var 8. sınıflarda medya okuryazarlığı dersi var sizde neden
6-7 yada 8 den birinde medya okur yazarlığı dersi olması lazım değil mi neden yok yada bizimkiler mi yanlış uyguluyorlar
Formatör değildim sınıfım vardı ama bu sınıfı görevlendirme ile birlikte devredeceğim.alibaba37' Alıntı:Benim de dikkatimi sınıf öğretmenliği çekti.Sanırım formatör değilsiniz hocam ...
Okul tam gün eğitim veriyor yani dersler 8:40 da başlıyor 14:30 da bitiyor. Art niyet olsa bizde gerekeni yapardık ama düşündüğünüz gibi değil yani.zysimsek' Alıntı:FORMATÖRLÜK OLMASA 6 SAAT VERMEZLER BENCE ARKADAŞIMIZ FORMATÖR AMA AGIRLIGINI KOYUP BENİM GİBİ İLK 2 SAATLERİNİ BOŞALTTIRAMAMIŞ