Okullarda Toplu SMS Hizmet olarak ne kullanıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilgibil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilgibil

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Toplu SMS hizmetini nereden kullanıyorsunuz?Telekom mu yoksa diğer oparatörler mi avantajlı?Fiyat ve kullanım
olarak hangisini tavsiye edersiniz?

Biz eokul sms programını kullanıyoruz. Size belli bir miktar kontör hakkı veriliyor. Zannediyorum 5.000 di. Programa para vermiyorsunuz ama kontör bittiğinde yine ücret ödüyorsunuz. 1000 tl ödendi bu hizmet için. Ama bence çok pahalı onun yerine bir mobil modem alıp oradan mesaj yollamak daha ekonomik.

Daha önce de buna benzer bir konu açılmıştı. Orada bir genelgeden bahsedildi. Bakanlığın e okul sistemine erişebilen programları yasakladığıyla alakalı.

mayatek kullanıyorduk ama gecenlerde bir vatandaş savcılığa suç duyurusunda bulunmuş okul idaresine . sürekli mesajla taciz ediliyorum diye. şu an kullanmıyoruz . bir sure sonra firma telekom onaylı gönderime geceçegini söyledi onu bekliyoruz o zaman kişilere karşı kurum değil telekom sorumlu olacakmış . beklemedeyiz.

mesaj 10 krş.ne kadar mesaj atarsan o kadar ücret.Ben geçen ay 550 sms göndermişim 5.5 TL ödedik.

E-okul dan bilgileri excel formatında indirip sisteme veli isimlerini ve tel nolarını ekleme,sepetim gibi güzel özellikler var.Tavsiye ederim.

Vodafone kardeşim okul adına bi numara veriyorlar.Mesaj başlığında okulun kısa adı çıkıyor.JETSMS.NET

Geri