Okulum İlkokul Oluyor.

Kodla Büyü

allen15

Aktif Üye
Arkadaşlar genel hatları ile hepimizin karşılaştığı bir sorun, okulum ilkokul olacakmış branş öğretmenlerinide başka okula gidicek.Gidilecek okul evime daha yakın ve yeni bir okul,benim takıldığım durum şu eski okulumda bu yaz formatör görevlendirmesi olacak ben formatör olmak istemiyorum.Kesinlikle karşıyım bu duruma ama diğer okulda yeni old. için lab felanda yok sanırım.Özetle biz bilgisayar öğrt. nerede olacağız bu sistemin.

Benim okulum da ilkokul oldu. Branşçıları gönderecekler diye sadece kulaktan dolma söylemler var. Bilişimciler gönderilmeyecek diyen var, bilişimciler gönderilecek ama formatör olanlar hariç diyenler var.

bizim için asıl sorun bu olacak bence lab olmayan binalar ortaokul oluyo ve biz ortada kalıyoruz zaten norm yok bide üstüne bu geldi kimse bu saatten sonra ortaokula lab taşımaz lab olmayan binadada kimse formatör olamaz sonra 15 saat ders için 4-5 tane okul gezme dönemi kötünün kötüsünü göreceğiz yakında galiba

biz belki bu sistemin en uç köşesinde oluruz o da düşerken tutunabilirsek :mrgreen: :idea: ...

Okulda lab yoksa arada okula gider takılırız arada, bu durumu oluşturanlar kafa yorsun biz niye telaşlanalım 4 okula gönderemezler merak etmeyin hiç sorun değil hiç ama hiç..

yasarsahbaz' Alıntı:
Benim okulum da ilkokul oldu. Branşçıları gönderecekler diye sadece kulaktan dolma söylemler var. Bilişimciler gönderilmeyecek diyen var, bilişimciler gönderilecek ama formatör olanlar hariç diyenler var.
Değişmeyecek denmişti okulumuz ama ilçe komisyonu değişmesi yönünde karar verip ile göndermiş.. İlde yüksek ihtimal onaylayacakmış... Müdüre sordum ben de gidecek miyim diye... Sen formatör olduğun için kalacaksın dedi...
Hadi kalalım da normu neye göre verecekler malum ders kalmayacak hiç...

bellagio' Alıntı:
bizim için asıl sorun bu olacak bence lab olmayan binalar ortaokul oluyo ve biz ortada kalıyoruz zaten norm yok bide üstüne bu geldi kimse bu saatten sonra ortaokula lab taşımaz lab olmayan binadada kimse formatör olamaz sonra 15 saat ders için 4-5 tane okul gezme dönemi kötünün kötüsünü göreceğiz yakında galiba
ben lab olmayan bir okulda formatörlük yaptım...

Ben bu sistemi hiç anlamayanlardan biriyim. Gerçekten bizim durumumuz ne olacak???

1. Benim okulum sabah branşçı öğlen sınıfçı olacakmış( kesinleşmiş)
2. Mecbur formatör olacağım ama nasıl olacak (Okulum merkeze 60 km uzakta ve sürekli araba yok) 8-5 çalışamam
3. Allah bütün bilg. öğret. yardımcısı olsun. Aklıma her geldiğinde sinir oluyorum

hocam inanın ikili öğretim çok kötü bişey.... zorla formatör yaptılar ve sabahtan akşama kadar okuldaydım...bazen dersleri de en son saate koydular gıcıklığına. saat 6da çıktığım oluyordu yani....rezalet yani herşey....

benim okulum da sabahçı öğleci olacak. antalyada genelde okullar bu şekilde daha doğrusu. umarım formatörlük zorunlu olmaz çünkü bu şartlarda formatörlük yapmak istemiyorum.
bakalım zaman ne gösterecek...

Okulum ilkokul oldu... Kademeli geçişten direk geçişe geçiş yaptılar...:)
Bir sorum olacak...
Müdür: (okulda hiç branşçı kalmadığı halde) Sen formatör olduğun için bu okulda kalacaksın dedi... Bunu yapabilir mi? Malum hiç dersim de olmayacak... Labın birisini de taşıyıp sınıf yaptılar!

Geri