kisnorbo' Alıntı:geçenlerde bi genelge okudum. bilişim teknolojileri öğretmenleri yer değiştirmeyecek diye.
Genelge?kisnorbo' Alıntı:geçenlerde bi genelge okudum. bilişim teknolojileri öğretmenleri yer değiştirmeyecek diye.
Bende geçenlerde bi rüya gördüm. Hepimizi bakanlığa almışlardizzy' Alıntı:Genelge?kisnorbo' Alıntı:geçenlerde bi genelge okudum. bilişim teknolojileri öğretmenleri yer değiştirmeyecek diye.
Hocam paylaşır mısınız? Mevzuatı yakından takip etmeye çalışan birisi olarak merak ettim doğrusu.
icenur' Alıntı:benim okulumda 1. kademe oluyor. okullarda müdür rehber öğretmen ve bilişim öğretmeni kalıcakmış diğerleri yer değiştirecekmiş.yani ben kalıyorum ama lab.a nolucak onu henüz bilmiyorum...
habbe' Alıntı:icenur' Alıntı:benim okulumda 1. kademe oluyor. okullarda müdür rehber öğretmen ve bilişim öğretmeni kalıcakmış diğerleri yer değiştirecekmiş.yani ben kalıyorum ama lab.a nolucak onu henüz bilmiyorum...
Kalacağınızı nereden biliyorsunuz, neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? Bir yazı falan var mı?
technolog' Alıntı:Bende geçenlerde bi rüya gördüm. Hepimizi bakanlığa almışlardizzy' Alıntı:Genelge?kisnorbo' Alıntı:geçenlerde bi genelge okudum. bilişim teknolojileri öğretmenleri yer değiştirmeyecek diye.
Hocam paylaşır mısınız? Mevzuatı yakından takip etmeye çalışan birisi olarak merak ettim doğrusu.uhaha:
ozlem22' Alıntı:habbe' Alıntı:icenur' Alıntı:benim okulumda 1. kademe oluyor. okullarda müdür rehber öğretmen ve bilişim öğretmeni kalıcakmış diğerleri yer değiştirecekmiş.yani ben kalıyorum ama lab.a nolucak onu henüz bilmiyorum...
Kalacağınızı nereden biliyorsunuz, neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? Bir yazı falan var mı?
ben de aynı durumdayım ve okulumdan gitmek istemiyorum.. ama bu durumda da dersimiz olmicak ve norm fazlası olucaz, gerçi bu sene de 5 saat dersim vardı ne farkediyo ki? ha hiç girmemişim ha 5 saat girmişim..4-5lere bilişim dersleri tekrardan konarsa sorun ortadan kalkar..