Okulumda akıl almaz bir olay

Kodla Büyü

orcuncem

Üye
büyük bir ortaokula tayin istedim bu sene ve geldim her neyse 7 şube 5. sınıf 3 er şube 6,7 ve8. sınıf var formatörlükte büyük ihtimal olmayacağı için derslere girmeyi düşünüyordum kafamdan 23 saat ders hesaplıyordum ve bugün müdür yardımcımızın hiç bir kimseye bilişim teknolojileri dersini seçtirmediği dolayısla 210 kişilik 5. sınıf öğrencilerinin bilşim dersini seçmediği ve hali hazırda olan 6,7 ve 8. sınıftaki 9 saat dersimin ise müdür yardımcımın 6 saat maaş karşılığında kendine yazdığını öğrendim yani şu anda 3 saat dersim var ve şu an sinirden uyuyamıyorum ve kavga etmemek için kendimi zor tutuyorum müdür yardımcısı ile ildeki en büyük ortaokuldan birindeyim ama en az dersi olan bilşim öğretmeniyim bizi bu duruma düşürenlere yazıklar olsun diyorum. Yarın haberlerde müdür yardımcısını döven öğretmen diye okursanız görürseniz şaşırmayın o benim ve sebbebi malum.....

mümkünnn değil !!!
Şikayet edin. Klasik cümleler kuruyorum ama kesinlikle şikayet edin.
Dilekçeyi müdürünüze teslim edin olmadı mı direk ilçe veya ile şikayet edin.

Eğer ki ben olsam hiç durmam ! korkmayın. Korkarsanız korktuğunuz ve size yapılanlar yanınıza kar kalır. benden söylemesi.
Üslub bozmadan dersleriniz isteyin. İdare vermiyorsa üstteki dediklerimi kesinlikle yapın.
Hea şöyle bi durum var eleman bilişimci ise işler değişir.

elaman bilşimci değil hocam tabiki düzeltmezse ilgili yerlere gidecem . Ders taslağı çıkarmış orada görmüşler geçen sene bu okulda matematik öğretmeni formatörmüş bu da bilişim derslerini kendine yazmış tabi not yok kağıt kürek yok işine geliyor ama işin garibi geçen sene yine derslere formatörü sokmuş bizim matematikçide yalakalıktan ne istese yapmış şimdidee aynı düzen devam edeğini sanıyor ama yanılıyor yarın konuşacam bakalım aksi aksi konuşursa gerekeni yapacaz olmadı dövecez artık :) başka yolu yok işin aslı o 6 saatimi alamayacağını biliyorum ama şu koca 7 sınıftan bir tane bile bt seçtirmemiş şimdi okulda 3 dinci var onlar kendi derslerine full giriyorlar yetiyor zaten üstüne bu gidişle 2 tanede daha dinciye ihtiyaç olacak tabi ilde o kadar din öğretmeni olmadığ için sanırım imamları skacaklar dersleri bunu yazın bir yerlere olacak bunlar

dini parayla satan bi hükümet var.
Camii hocaları Kur'anı parayla okur.
Okullarda Din eğitimi Ek ders karşılığı okutulur. (El insaf Din kültürü ile birlikte neredeyse 8 saat din eğitim el insaffff !!! )

Ülke : Türkiye
Slogan : İtinayla Din eğitimi verilir.

Not: Dinini Allah kabul ederse yaşayan biriyim bu gibi şeyler beni uyuz ediyor nefret ediyorum kusasım geliyor böyle şerefsizlikleri görünce !

Neyse hocam siz hakkınızı arayın branş sizin branşınızz öttürün haksızlık yapanları ben öttürüyorum kanımda varr Bize her yer Trabzonnn !!!!

Şuan tabiki vermeyeceğim ismi ama müdür yardımcısı ile konuştuktan sonra hala aynı tavır ve davranış içinde bulunduğu takdirde televizyona bile çıkabilir umurumda değil hala gelmedi müdür yardımcısı kızının tayini çıkmış oraya gitti gelsin bakalım görüşeceğiz

bu düşüncesizliği yapan kişiyle daha ne konuşacaksınki hocam..ben zannetmiyorumki tavırlarında bir değişiklik olsun...

bende lab yok ders yok
sevgili müdürümden ders isteyince 12 saat bir bilgisayar ve fen labı veriyor..bende tam aksine almayacağımı söyleyecem beni çağırdıklarında....

Hakkınızı arayın kardeşim yok öyle yağma dünyayı başlarına dar edin.

orcuncem' Alıntı:
Şuan tabiki vermeyeceğim ismi ama müdür yardımcısı ile konuştuktan sonra hala aynı tavır ve davranış içinde bulunduğu takdirde televizyona bile çıkabilir umurumda değil hala gelmedi müdür yardımcısı kızının tayini çıkmış oraya gitti gelsin bakalım görüşeceğiz

Allah kızını da aynı bizlerin durumuna düşürsün diyecem şimdi.

orcuncem' Alıntı:
büyük bir ortaokula tayin istedim bu sene ve geldim her neyse 7 şube 5. sınıf 3 er şube 6,7 ve8. sınıf var formatörlükte büyük ihtimal olmayacağı için derslere girmeyi düşünüyordum kafamdan 23 saat ders hesaplıyordum ve bugün müdür yardımcımızın hiç bir kimseye bilişim teknolojileri dersini seçtirmediği dolayısla 210 kişilik 5. sınıf öğrencilerinin bilşim dersini seçmediği ve hali hazırda olan 6,7 ve 8. sınıftaki 9 saat dersimin ise müdür yardımcımın 6 saat maaş karşılığında kendine yazdığını öğrendim yani şu anda 3 saat dersim var ve şu an sinirden uyuyamıyorum ve kavga etmemek için kendimi zor tutuyorum müdür yardımcısı ile ildeki en büyük ortaokuldan birindeyim ama en az dersi olan bilşim öğretmeniyim bizi bu duruma düşürenlere yazıklar olsun diyorum. Yarın haberlerde müdür yardımcısını döven öğretmen diye okursanız görürseniz şaşırmayın o benim ve sebbebi malum.....

hakkını yedirmeyen adamı severim takdir ederim

Çamura bulaşıp üzerinize balçık bulaştırmayın hocam işinizi resmi yoldan halletmeye çalışınız, size verilen ders programına itiraz edip,dilekçeyi bilgi edinme kanunu kapsamında yazınız. Size verilen cevaba göre mahkemeye verirsiniz.

Hocam şikayet edecekseniz, bir kaç tane öğrenci velisini , hatta farklı bir kaç sınıfın 3-5 velisinin şahit gösterin.
BT dersini seçmemek için okul idaresince yönlendirildik.
seçmememiz onun yerine şunu seçilmesi gerektiği ile ilgli eminim bir açıklama yapmıştır o arkadaş bu tarz bilgileri de öğrenin
ve zaman kaybetmeden il eğitici arkadaşlarla da görüşün
ne yapmanız gerektiği hakkında size bilgi versinler.

Hocam öncelikle sakin olun ve resmi yollardan arkadaşların dediği gibi elinizden geleni yapın.
Fakat şiddet kullanmaktan kesinlikle uzak durun. Amirine ya da emri altındaki personele fiili tecavüz diye geçen suçun cezası memurluktan atılmaya kadar gidiyor. :!: O şahıs çok daha beter muamelelere layık ama şu an için resmi yollardan şiddetsiz çözümleri denemek daha uygun.
Kızının tayini çıkmış ise 50 yaş üstünde başına buyruk, o il/ilçe memde geniş çevre edinmiş biridir. O çevresine güvendiği için böyle hareketlerde bulunur.

orcuncem' Alıntı:
elaman bilşimci değil hocam tabiki düzeltmezse ilgili yerlere gidecem . Ders taslağı çıkarmış orada görmüşler geçen sene bu okulda matematik öğretmeni formatörmüş bu da bilişim derslerini kendine yazmış tabi not yok kağıt kürek yok işine geliyor ama işin garibi geçen sene yine derslere formatörü sokmuş bizim matematikçide yalakalıktan ne istese yapmış şimdidee aynı düzen devam edeğini sanıyor ama yanılıyor yarın konuşacam bakalım aksi aksi konuşursa gerekeni yapacaz olmadı dövecez artık :) başka yolu yok işin aslı o 6 saatimi alamayacağını biliyorum ama şu koca 7 sınıftan bir tane bile bt seçtirmemiş şimdi okulda 3 dinci var onlar kendi derslerine full giriyorlar yetiyor zaten üstüne bu gidişle 2 tanede daha dinciye ihtiyaç olacak tabi ilde o kadar din öğretmeni olmadığ için sanırım imamları skacaklar dersleri bunu yazın bir yerlere olacak bunlar
hocam 6,7,8 lerde 9 saat dersiniz varsa toplam en fazla 17 saat olurdu çünkü beşlerde en fazla 8 saat alabilirsiniz en azından burda böle çünkü 5. sınıflarda seçmeli dersleri birgünde yapacaklar.Seçmeli derslerle bu işin olmayacağı geleceğin pek parlak olmadığı kesin seçilmesi ayrı dert seçilsede zaten bir kaç sene sonra bütün sınıflarda seçmeliler bir günde işleneceği için en fazla 8 saat dersimiz olcak(seçileceğini yada müdürlerin seçtirceni düşünmüyorum. müdürlere ağaz eğecez seçtirmek için)bu durumda bizi güzel günlerin beklediğini düşünmüyorum en azından ders isteyen öğretmenler için

Bu kadar önemli bir ders, böylesine teknoloji cahili bir toplumda nasıl seçmeli yapılır, aklım almıyor.. Bizi bile inandırdı birileri dersin gereksiz olduğuna.. Müdürler de bu genel kanıya inanıp bir bir kapatmaya başladılar BT sınıflarını.. Bu ülkeye bu kötülüğü yapanlar Allah'ından bulsun diyorum..

hocam okulunuzda en az 12 saat ek ders alan öğretmen vardır herhalde?

Kesinlikle hiç beklemeyin hocam. ortada usulsüzlük var. sizin 15 saat maaş karşılığınızı ve 6 saat zorunlu ekdersinizi doldurmak zorunda. ayrıca eminim ki seçmeli dersler evrakta sahtecilik yolu ile seçilmiştir. çünkü 7 şubeden bir tanesi bile seçmeli dersler içindeki en önemli dersi seçmedi? diyelim ki seçmedi. en az 12 saat ek dersi olan bir öğretmen varsa ki %99 vardır.(Türkçe, Matematik, Fen ve teknoloji, ingilizce gibi derslerden mesela...) kendisine o ek dersleri seçmek zorunda. Anlatmak istediğimi umarım anlamışsınızdır. Hocam dersinize sahip çıkın derim başka da bişey demem! eğer bu sene 5. sınıflarda dersiniz olmazsa gelecek senelerde de 5. sınıflarda dersiniz olmaz! gerekiyorsa kavga edin. Ama herşeyden önce ilk işiniz şikayet etmek olsun!

kgunduz' Alıntı:
mümkünnn değil !!!
Şikayet edin. Klasik cümleler kuruyorum ama kesinlikle şikayet edin.
Dilekçeyi müdürünüze teslim edin olmadı mı direk ilçe veya ile şikayet edin.

Eğer ki ben olsam hiç durmam ! korkmayın. Korkarsanız korktuğunuz ve size yapılanlar yanınıza kar kalır. benden söylemesi.
Üslub bozmadan dersleriniz isteyin. İdare vermiyorsa üstteki dediklerimi kesinlikle yapın.
Hea şöyle bi durum var eleman bilişimci ise işler değişir.

aman hocam arkadaşa ceza aldıracaksın... okuldan başka bir yere dilekçe veremez... okul almazsa bir üste götürüp verebilir..dilekçede kurum atlatma olmaz.. haklıyken haksız duruma düşer..

Geri