Okulumda kurs açacağım hangi belgeler lazım?

Kodla Büyü

karanfil44

Site Gezgini
aynı zamanda bi kurs açma dilekçesi gerekiyor bunun bir örneği olan arkadaşım varsa yardımcı olursa çok memnun kalırım. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkürlerimi bir borç bilirim

Tam gün Tam yıl kapsamında mı açacaksın yoksa Halk eğitim aracılığı ile mi açacaksın kursunu?
Tam gün kapsamında ben kurs açarken (4 yıl önce) ekteki belgeleri kullanıyorduk okulda.
Gönderdiğim belgeler kursun açılması için okul ilçe milli eğitime ve il milli eğitime göndermesi gereken bütün belgeler mevcut.
Aslında Bunları ilgili müdür yardımcısının yapması gerekir.
1 Kaymakamlık Oluru
2 Kurs Programı
3 Kursiyer Listesi
4 Olur Yazısı
5 ve 6 Tamgün Tam yıl için yıl sonu istatistik bilgileri için gereken formlar

Ekli dosyalar

Kursiyer Listesi gerekiyor mu arkadaşlar tam gun tam yıl için? Birde bu kursiyerlerin dilekcesi lazım mı acaba?

Kursiyer basvuru dilekceleri, kurs planı ve kurs saatlerini (haftada 10 saat) yazıp okul aracılığı ile halk eğitim veriyorsunuz eger tanıdıgın varsa hiçbirine gerek yok kursu acıyor evrakları sonra istiyor.:)

klebsiella' Alıntı:
arkadaşlar kursu öğrencilere açabiliyor muyuz?
Benim bildiğim kadarıyla örgün öğretim öğrencilerine açamıyorsunuz. Öğrencilere açtığınız kurslar ders dışı egzersiz adı altında açılıyor. Bu kurs ise yaygın eğitim oluyor.. Ben de daha önce kaymakamın ısrarıyla köyde açmıştım. Fakat kursiyeri yalvar yakar okula getiriyordum.

Geri