Okulumun Hizmet Puanı Arttı

Kodla Büyü

marfan

Site Gezgini
Arkadaşlar okulum ilköğretimken 26 hizmet puanı veriyordu. Orta okul olarak ayrıldıktan sonra hizmet puanı 30 görünüyor.
Sizce okulumun puanı mı arttı yoksa bir hata mı var?

ekran görüntülerini ekledim

Ekli dosyalar

• ilköğretim.JPG
    ilköğretim.JPG
    17.3 KB · Görüntüleme: 998
  • ortaokul.JPG
    ortaokul.JPG
    16.9 KB · Görüntüleme: 998
Hocam nerede çalışıyorsun merak ettim 30 puan müthiş biz 14 puanla puan birikecek diye cırmalıyoruz.

marfan' Alıntı:
Arkadaşlar okulum ilköğretimken 26 hizmet puanı veriyordu. Orta okul olarak ayrıldıktan sonra hizmet puanı 30 görünüyor.
Sizce okulumun puanı mı arttı yoksa bir hata mı var?
neresı burası ya 30 puan mı bızım okul 20 :(

benim hizmet puanım 0 görünüyor hahaha benden alıp sana vermiş olmasınlar bak öle ise 2 elim yakanda olur :puhaha: :puhaha:

paylaşırız yarı yarıya :)
ama benim anlamadığım okulun yıllık hizmet puanı 26 dan 30 nasıl çıktı
acaba benzer durumda olan arkadaş var mı

sistem daha tam oturmadı bende puan sıfır görünüyor eksik veri diyor bakalım umarım sorun yaşatmazlar uğraşıp durmam tayin dönemide geliyor doğu hizmeti sayılan kimi okullarda değişir herhalde bu durumda umarım fazla sıkıntı yaşanmaz bir an önce hallederler

hocam bu konuda kesinlikle sıkıntı yaşarsınız. okulların hizmet puanlarında herhangi bir değişiklik olmadı. kayıtlarınızda bir sorun varsa bundan sorumlu siz olursunuz. muhtemelen ortaokulu açarken kasaba yerine köy olarak kaydedilmiştir. ilçe mebbis sorumlusuna söylerseniz o da ile bildirir ve düzeltme yapılır.

hehe benim okulum sabah ilkokuldu öğlene doğru bir de imam hatip ortaokulu oldu sanırım bizimki de 30 falan olur sanırım malum iki okul olduk haydi hayırlısı...:)

Geri