Geçen yıl aralık atamasıyla bir ilköğretim okuluna bilişim teknolojileri öğretmeni olarak atandım. Daha önce okulumuzun bilgisayarları ile ve web sitesiyle beden eğitimi öğretmeni ilgilenmiş. Müdürün isteği doğrultusunda siteyi değiştirmem istendi. Site dışardan satın alınmış bir alan adı ve hosting, tabiki bunuda okulumuz beden eğitimi öğretmeni almış ve şifreler kendisinde. Önce şifrerli istedim veremem dedi, sonra yeni bir hosting aldım ve oraya sitenin kurulumunu yaptım domain transferi yapmasını istedim yaptım dedi günlerce süründürdü. Domain transeferi yapmaya çalıştıgım firmayla onlarca kez telefon görüşmesi yaptım ama okulmuz beden eğitimi öğretmeni her seferinde onayladım dediği halde her seferinde istek olarka gelen maili ret etmiş. Her neyse sonunda dns yönlendirme yaptırdım kurtuldum. keşke burda bitseydi arkamdan salladı yok site güzel değil yok çalışmıyor yok ders anlatmıyor demiş ama hiç birini duymamış gibi yaptım. Dün okul sitemizin çalışmadıgını fark ettim. Who is kayıtlarına baktıgımda 6 ekim de dns yönlendirme kaydıdının değişmiş oldugunu gördüm ve şu anda okul sitemiz açılmıyor. Ben bu okulumuz değerli beden eğitimi öğretmeni ile ne yapacam. Bir fikri olan böyle gelsin.