Okulumuz Google Mapste yanlış işaretlenmiş,düzeltemiyorumm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nrc27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nrc27

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar...
Okulumuzun adresi google maps te farklı bir adreste eklenmiş.Ne yaptıysamda düzeltemedim.
Batıkent Mah. yerine başka bir mahallede sehrin dışında yani düzeltmek zorundayım:)
Fakat ben degistiremedim.Google rehberde yanlış isaretlendigini belirledim ve adresi degistirdim ama aylar oldu hala degismedi.
Nasıl bir yol izlemeliyim?

üzgünüm, bilmiyorum.
g.gif

Google mapsin sitemizdeki koordinatlarla ne ilgisi var..
Google mapsteki koordinatları yanlış diyorum zaten ve bunu düzeltemiyorum.

Ben de düzelttiremedim. sanırım google bazı hizmet sağlacılardan hizmet satın alıyor. kaydet.com gibi mesela. Bizim okulu kaydet.com eklemiş google haritalara ama yanlış daha doğrusu kurumun yeri değişmiş daha sonra

bence sizin okulu ekleyen hizmet sağlayıcı kim ise onunla irtibata geçin, kim tarafından eklendiği falan google haritalarda, veya google earth'te üzerini tıklayınca biryerlerde yazıyordu sanırım.

Google Rehber üzerinde işletme sahibiyim seçeneği ile düzenleme yapabiliyorsunuz, ancak doğrulama için size kartpostal gönderebiliyorlar veya telefonla arama/mesaj gönderme seçeneklerini kullanabiliyorsunuz (kurum için belirtttiğiniz telefon numarasına geliyor).

Google Haritalar'da arama yaptıktan sonra kurum adına tıkladığınızda açılan bilgi kutusunda Daha fazla bilgi yazısına tıklayarak, düzenleme işlemine başlayabilirsiniz. Sayfanın alt tarafında;
Bu sizin işletmeniz mi?
Bu Sayfayı Yönet

bağlantısı yer alır. Oradan düzenleme yapılabilir.

halilturkoglu' Alıntı:
Google Rehber üzerinde işletme sahibiyim seçeneği ile düzenleme yapabiliyorsunuz, ancak doğrulama için size kartpostal gönderebiliyorlar veya telefonla arama/mesaj gönderme seçeneklerini kullanabiliyorsunuz (kurum için belirtttiğiniz telefon numarasına geliyor).

Google Haritalar'da arama yaptıktan sonra kurum adına tıkladığınızda açılan bilgi kutusunda Daha fazla bilgi yazısına tıklayarak, düzenleme işlemine başlayabilirsiniz. Sayfanın alt tarafında;
Bu sizin işletmeniz mi?
Bu Sayfayı Yönet

bağlantısı yer alır. Oradan düzenleme yapılabilir.

Oradan düzelttiğim halde hala yanlış yerde, 1,5 senedir hem de,

Bu dediklerinizi ben aylar önce yaptım.Hala sorun cözülmedi.
Gereken onaylama pin kodu islemlerinide yaptım üstetlik?............?

İşin ilginç yanı orada gösterilen bilgide hiç "hatalı bilgi düzelt" seçeneği yok. Ben de deli oluyordum bizim okulu başka yere de kaydetmişler ve hiç bir şekilde geri bildirim imkanı da yok. Okulun bulunduğu sokak adı da yanlıştı bunu da düzeltememiştim. Ama sonradan kendi kendine düzeldi.

ya google mapsta okulumuzun adı yanlış yazılmış kim yapmış nasıl yapmışsa. ben başvuru yaptım kartpostla gönderdiler 2 hafta sonunda gelen pini ekledim doğruladım 1 hafta oldu. fakat hala yanlış gözüküyor okulun adı neyi bekliyor google daha anlayamadım :?:

eras63' Alıntı:
ya google mapsta okulumuzun adı yanlış yazılmış kim yapmış nasıl yapmışsa. ben başvuru yaptım kartpostla gönderdiler 2 hafta sonunda gelen pini ekledim doğruladım 1 hafta oldu. fakat hala yanlış gözüküyor okulun adı neyi bekliyor google daha anlayamadım :?:
Ben de aynısı yaptım. Onaylandı fakat hala yanlış yeri gösteriyor. Çözüm olursa benim de işime yarayacak.

Geri