okulumuz ilkokul olarak dönüştürüldü bi çareee..

Kodla Büyü

mamoste_02

Aktif Üye
okul dönüştürüldü ilkokul oldu.il içi isteyeceksiniz dediler.ben şimdi istediğim okulları yazsam ve gelmezse nolacak.resen mi atanırım yoksa ilkokulda kalırmıyım..napcam bilmiyorum.yoksa gelebilecek bi köy okulunu yazsam mı..

Eğer tercihlerinizden birisi gelmezse Eylülde Norm fazlası atamalarında bir yerlere atanırsınız. Bizim okulda dönüştürüldü bende kararsızım. :)

İl içi tayin isterken, okulunuz dönüştürüldüğü için bir seçenek işaretlemeniz gerekiyor. Hangisi olduğu şuan aklıma değil ama mutlaka öğrenin, boş geçmeyin. Bu seçenek size (sanırım) öncelik tanıyacaktır. Çünkü geçen yıl ben de aynı durumdaydım ve imkansız dediğim bir okula hem de ilk tercihimde atandım. Eminim benden çok daha yüksek puanlılar da yazmıştır orayı ama galiba bahsettiğim seçenek sayesinde öncelik bana verildi diye düşünüyorum. Aynı şans size de güler mi bilemem fakat tercihlerinizi çok dikkatli yapmanızı öneririm.

mamoste_02' Alıntı:
okul dönüştürüldü ilkokul oldu.il içi isteyeceksiniz dediler.ben şimdi istediğim okulları yazsam ve gelmezse nolacak.resen mi atanırım yoksa ilkokulda kalırmıyım..napcam bilmiyorum.yoksa gelebilecek bi köy okulunu yazsam mı..

Hocam sizinki yine iyiymiş.
Bizim okulda ilkokul oldu ama kademeli geçiş yapacaklarından bu Eylülde 5.sınıf almayacaklar.Tayin hakkımızda diğer sene olabilirmiş.
Bir çok kişi iyi yerlere yerleştikten sonra artık bizim kısmetimize hangi okul kalırsa...

Geri