okulumuza yazı geldi kesin ilkokul olduk:(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aysef

Aktif Üye
arkadaşlar çok moralim bozuldu. bugün yazı geldi ilkokul olduk. kara kara düşünmeye başladık yine. napcam bilmiyorum.

valla aynı problem bizde de var hocam.
Asıl norm fazlası şimdi olacağı düşüncesindeyim.
Okul sayıları yarıya düşüyor ve yarımız ortada kalıyoruz.
Bakalım nasıl bir düzenleme olacak.
Belki ortaokullara 2 BT öğretmeni olabilir.

ayni sey bizim icinde var il disinda bos okul olsa baska ile gecmeyi bile düsünüyorum. bu kadar sacma bir duruma bizden baska düsen yok o nedenle bizi düsünende yok diger branslarda

Geçen seneki dönüşümde okul tipi ne olarak belirlenmişti ki? Yeniden bir değişim mi oldu?

gecen sene ayni okulda devam denirken bu sene farkli bir yere gidin moduna gecmisler

Aynı durum bizde geçen senede beri var hocam önce kademeli yapalım dediler baktılar tam bir saçmalık şimdi bizim okula yakın bir ortaokula topyekun mayıs sonunda gönderiyorlar.

Hangi il hocam. Anlaşılan her ilde yavaş yavaş yine olacakları düşünmeden plansız bir değişim yapılıyor. İşin ilginci ise ile kaymakama mem ' e göre bu durumun değişkenlik göstermesi. Bİzim okulda ilkokul oldu. ORtaokul olan okul da çalışan bir BT ci zaten var. Ne olcağımız belli değil. Üzülüyorum ama en çok bu ülkenin geleceği heba olmasına üzülüyorum. 30 kişilik sınıflardan ve tekli eğitimden ikili eğitimde ve 50-60 kişilik sınıflara mahkum olcaklar. Hayırlısı olsun

yine sizin ki belirlenmiş. benim okul ilde belirlenmeyen tek okul. imam hatip mi ilk mi orta mı kara verebilmek için vali bile geldi ama daha haber çıkmadı. vali geleli 1-1,5 ay oldu

Geri