Okulumuzda Hallk Eğitim Odaklı Kurs Açma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

halk

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Bence okul müdürü isterse kendi okul binasında halk eğitim kursu açılma isteğini geri çevirebilir. Onun kendi tasarrufunda. Bazı şeyler için risk almak istemiyor da olabilir. Sonuçta cumartesi pazar okul binasının açık olması gerekecek. Kim başınızda bekleyecek. Başınızda bekleyene nöbet ücreti verilecek mi? Kursiyerler yetişkin olacaklar. Okul içinde ya da bina çevresinde eğitim öğretim ortamına aykırı davranışlar sergileyebilirler mi? (Sigara vs). Bilgisayarlar kullanılacak. Elektrik parası, kırılan dökülen, arızalanan. Yani...

Ama niçin açtırmak istemediğini ona bir sor istersen. Sebebi ne imiş?

Okul müdürünün yazıyı onaylaması lazım hocam.. Ancak müdür neden böyle bir saçmalık yaptı..?
Bu hafta bize bakanlık müfettişleri geldi ve neden okulunuzda halk eğitim kursu açılmadı diye toplantıda sitem etti.. Halk eğitimdeki dangalaklar sorun çıkarıyorlar dedim siz hiç karışmayın direkt olarak bize şikayet edin biz gerekeni yaparız ders dışı etkinlikler artırılmalı okul cazibe merkezi olmalı felan diye bizleri bir hayli teşvik etti..
Bakanlık bu tür faaliyetleri çok istiyor ve destekliyor.. Zannedersem yakında zorunlu olacak.. :)

Geri