boteakif' Alıntı:Hocam vaktiniz var mı o kadar bilmiyorum ama birçok arkadaş sınıf duvarlarına alanımızla ilgili görseller çizip boyamışlardı. Aşağıdaki linkte duvar resimlerini paylaşan arkadaşlar var.
bbnet-etkinlikleri-f249/bilisim-sinifi-duvarlarimiz-fikir-t151756.html
emrahsahan' Alıntı:hocam foto ekler misiniz?Dizayna bakabilir miyiz?
sadoo_' Alıntı:Hocam duvarlara temel bilgisayar bilgilerini(Donanımlar, yazılım, klavye vb.) içeren renkli afişler yapıp asabilirsiniz. yapacaksanız kaliteli büyük afişler yapın yoksa A4 kağıda yaparsanız pek güzel durmayabilir![]()
zfrkaya' Alıntı:sadoo_' Alıntı:Hocam duvarlara temel bilgisayar bilgilerini(Donanımlar, yazılım, klavye vb.) içeren renkli afişler yapıp asabilirsiniz. yapacaksanız kaliteli büyük afişler yapın yoksa A4 kağıda yaparsanız pek güzel durmayabilir![]()
afişleri nerden nasıl yaptırabiliriz acaba ne tür rresimler kullanmalıyız?
:alkis:Niyazi SARAL' Alıntı:zfrkaya' Alıntı:sadoo_' Alıntı:Hocam duvarlara temel bilgisayar bilgilerini(Donanımlar, yazılım, klavye vb.) içeren renkli afişler yapıp asabilirsiniz. yapacaksanız kaliteli büyük afişler yapın yoksa A4 kağıda yaparsanız pek güzel durmayabilir![]()
Hocam bana e-posta atarsanız kargo adresinizi size birkaç poster gönderirim. nsaral@cizgi.com.tr
Niyazi SARAL' Alıntı:zfrkaya' Alıntı:sadoo_' Alıntı:Hocam duvarlara temel bilgisayar bilgilerini(Donanımlar, yazılım, klavye vb.) içeren renkli afişler yapıp asabilirsiniz. yapacaksanız kaliteli büyük afişler yapın yoksa A4 kağıda yaparsanız pek güzel durmayabilir![]()
Hocam bana e-posta atarsanız kargo adresinizi size birkaç poster gönderirim. nsaral@cizgi.com.tr
Niyazi SARAL' Alıntı:zfrkaya' Alıntı:sadoo_' Alıntı:Hocam duvarlara temel bilgisayar bilgilerini(Donanımlar, yazılım, klavye vb.) içeren renkli afişler yapıp asabilirsiniz. yapacaksanız kaliteli büyük afişler yapın yoksa A4 kağıda yaparsanız pek güzel durmayabilir![]()