Okulun bazı bölümlerinde internet var labda yok yardımmmmmmm

Kodla Büyü

bormut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadşlar okulumuzda müdür yardımcılarının odasında filan internet var ama bilgisayar labında yok neden kaynaklanıyor olabilir. dün akşam kapattığımds sorun yoktu sabah geldim ki yok yanı şekilde dün sabahta yoktu modemi açıp kapattım geldi ama bugun olmuyo dağıtıcı kutularda sorun olabilri mi ? teşekkürler

bu gun aynı sorun benimde başıma geldi müdr yar. odasında yok labda vardı. modemi kapatıp bi kaç dakka beklettik sonra düzeldi.

bugün benm de başıma geldi, belki telekomda çalışma vardır ha ne dersiniz? (sivas)

ikuru' Alıntı:
bugün benm de başıma geldi, belki telekomda çalışma vardır ha ne dersiniz? (sivas)
Telekomda çalışma varsa sadece labın internetini mi kesiyor telekom:) Telekomdan değiydir de; swetchlerden kaynaklanabilir. switchleri kapatıp açın.

Bizim de diğer odalarda var internet ama bts de yok, ağ göstergesi üzerinde ünlem işareti var. Bu durum 2 gündür böyle, switchi kaç kere kapatıp açtım ama düzelmiyor. Switch ile mi alakalıdır yoksa virüs olabilirmi labda.

çok garip olacak belki ama, benimde labda var idarede yoktu sabah.

bikaç defa modem reset + swichleri aç kapa , kabloları kontrolden sonra şükür düzeldi şimdi.

denizz' Alıntı:
Bizim de diğer odalarda var internet ama bts de yok, ağ göstergesi üzerinde ünlem işareti var. Bu durum 2 gündür böyle, switchi kaç kere kapatıp açtım ama düzelmiyor. Switch ile mi alakalıdır yoksa virüs olabilirmi labda.
2 şeyden olabilir.
modem ip numarası veremiyordur. resetleyince düzelebilir.
modemle switch arasında bağlantı kopmuştur. Kabloları kontrol edin.

Geri