Bilgisayarlar kendini güncelliyordur güncelleme bitince eski haline döneceltir. Bilgisayarlarda güvenlik kartı varsa devre dışı bırak güncelleme işlemi bitince tekrar aktifleştir.hasata' Alıntı:okul interneti switchle dağıtıldığı zaman çok yavaşlıyor. bilgisayarımı modeme direk bağladığımda ise bağlantı çok hızlı. switchi yeniledik, bilgisayarlara format attık ancak sorun çözülmedi. yardım ederseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
paylaşım için çok teşekkürler. bt sınıfında sadece ana bilgisayarda internet var. ayrıca okulda wifi dağıtım adaptörleri mevcut. sorun sadece güncelleme olabilir mi? saygılar.hasari' Alıntı:Bilgisayarlar kendini güncelliyordur güncelleme bitince eski haline döneceltir. Bilgisayarlarda güvenlik kartı varsa devre dışı bırak güncelleme işlemi bitince tekrar aktifleştir.hasata' Alıntı:okul interneti switchle dağıtıldığı zaman çok yavaşlıyor. bilgisayarımı modeme direk bağladığımda ise bağlantı çok hızlı. switchi yeniledik, bilgisayarlara format attık ancak sorun çözülmedi. yardım ederseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Wifi şifresi dağılmışsa mallede kamuya açılmış olabilir bu sebeple wifi şifrelerinin hepsini değiştirmeni tavsiye ederim.hasata' Alıntı:paylaşım için çok teşekkürler. bt sınıfında sadece ana bilgisayarda internet var. ayrıca okulda wifi dağıtım adaptörleri mevcut. sorun sadece güncelleme olabilir mi? saygılar.hasari' Alıntı:Bilgisayarlar kendini güncelliyordur güncelleme bitince eski haline döneceltir. Bilgisayarlarda güvenlik kartı varsa devre dışı bırak güncelleme işlemi bitince tekrar aktifleştir.hasata' Alıntı:okul interneti switchle dağıtıldığı zaman çok yavaşlıyor. bilgisayarımı modeme direk bağladığımda ise bağlantı çok hızlı. switchi yeniledik, bilgisayarlara format attık ancak sorun çözülmedi. yardım ederseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.