celikumit' Alıntı:hocam
okul mail şifreleri bakanlıkça değiştirilir,
iliniz mebbis şubesine ulaşırsanız sizi yönlendireceklerdir.
normalde izlenen yol,
kurum yöneticiniz il/ilçenize resmi yazı ile e-posta şifresini unuttuğunu ve yenilenmesini talep eder
talebiniz bakanlığa gider 2-3 gün içinde geri döner ve idareciniz şifresini elde tutanakla il/ilçeden teslim alır
Bende bilmiyordum şifreyi idareye sormadan okul mebbis şifresini denedim girdim bugun maile... İdare aynı şifreyi kullanıyor da olabilir, aynı şifre her ikisi için standartta olabilir.badsector' Alıntı:mebbis şifresiyle halledemez miyiz?
Aynı sorunla bende karşılaştım. Çöp kutusuna atılmış dosyalar varsa onları silmek gerekiyor. Değişiklik hemen yansımıyor. Sonra tekrar maile giriş yapınca % olayı güncelleniyor.yusufziya41' Alıntı:Bende FTP şifresini bulamıyorum. Şifre hatırlatmadan mail adresini girdim. Mail gelmiyor. Belki kutu dolu olduğu için gelmiyordur. Mail kutumla ilgili hiç bir işlem yapamıyorum. %101 dolu 108 adet msj var. Hiç birini silemiyorum. Nereye ulaşmam lazım ne yapmam lazım bilmiyorum....
muratci' Alıntı:Bende bilmiyordum şifreyi idareye sormadan okul mebbis şifresini denedim girdim bugun maile... İdare aynı şifreyi kullanıyor da olabilir, aynı şifre her ikisi için standartta olabilir.badsector' Alıntı:mebbis şifresiyle halledemez miyiz?
Aynı sorunla bende karşılaştım. Çöp kutusuna atılmış dosyalar varsa onları silmek gerekiyor. Değişiklik hemen yansımıyor. Sonra tekrar maile giriş yapınca % olayı güncelleniyor.yusufziya41' Alıntı:Bende FTP şifresini bulamıyorum. Şifre hatırlatmadan mail adresini girdim. Mail gelmiyor. Belki kutu dolu olduğu için gelmiyordur. Mail kutumla ilgili hiç bir işlem yapamıyorum. %101 dolu 108 adet msj var. Hiç birini silemiyorum. Nereye ulaşmam lazım ne yapmam lazım bilmiyorum....
hocam o kuralı ben belirlemiyorum prosedür bu,badsector' Alıntı:celikumit' Alıntı:hocam
normalde izlenen yol,
kurum yöneticiniz il/ilçenize resmi yazı ile e-posta şifresini unuttuğunu ve yenilenmesini talep eder
talebiniz bakanlığa gider 2-3 gün içinde geri döner ve idareciniz şifresini elde tutanakla il/ilçeden teslim alır
yok mu arkadaş bunu daha kolay yolu?
celikumit' Alıntı:hocam o kuralı ben belirlemiyorum prosedür bu,badsector' Alıntı:celikumit' Alıntı:hocam
normalde izlenen yol,
yok mu arkadaş bunu daha kolay yolu?