Okulun mail şifresini bulma?

Kodla Büyü

badsector

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulun mail adresinin şifresini nasıl bulabilirim. Evde site işini halledeyim dedim, ip değiştmen gerek diye mesaj vererek maile onay linki gönderdi. okulun mail şifresini de bilen yok. nasıl bulabilirim mail şifresini.

müdür ve bölüm şefi gittiler, arasam da hatırlayacaklarına ihtimal vermiyorum.. memurun hiç bi şeyden haberi yok. uzun zamandır bilmiyordum ama lazım olmuyor diye peşine düşmemiştim. şimdi lazım oldu işte.

hocam
okul mail şifreleri bakanlıkça değiştirilir,
iliniz mebbis şubesine ulaşırsanız sizi yönlendireceklerdir.
normalde izlenen yol,
kurum yöneticiniz il/ilçenize resmi yazı ile e-posta şifresini unuttuğunu ve yenilenmesini talep eder
talebiniz bakanlığa gider 2-3 gün içinde geri döner ve idareciniz şifresini elde tutanakla il/ilçeden teslim alır

celikumit' Alıntı:
hocam
normalde izlenen yol,
kurum yöneticiniz il/ilçenize resmi yazı ile e-posta şifresini unuttuğunu ve yenilenmesini talep eder
talebiniz bakanlığa gider 2-3 gün içinde geri döner ve idareciniz şifresini elde tutanakla il/ilçeden teslim alır

yok mu arkadaş bunu daha kolay yolu?

ben dün ili aradım yeni kurum kodu nedeniyle mail adresleri de değişince şifre dedim onlarda söyledi ama sizin ili bilmem tabiii

Bende FTP şifresini bulamıyorum. Şifre hatırlatmadan mail adresini girdim. Mail gelmiyor. Belki kutu dolu olduğu için gelmiyordur. Mail kutumla ilgili hiç bir işlem yapamıyorum. %101 dolu 108 adet msj var. Hiç birini silemiyorum. Nereye ulaşmam lazım ne yapmam lazım bilmiyorum....

kurum kodu:
kullanıcı adı soyadı:(müdür)
kullanıcı tc kimlik:
...............şifremin tekrar verilmesi hususunda, arz ederim. şeklinde mail atılır, ilçe mem'e.
ilçe mem il'e gönderir. ve kişilerin yoğunluğuna göre 30 dk ile 1 gün gibi bir sürede yeni şifre size bildirilir. Bulunduğum ilçede mebbis, e-okul gibi şifre yenileme uygulamalarını bu şekilde yapıyoruz.

badsector' Alıntı:
mebbis şifresiyle halledemez miyiz?
Bende bilmiyordum şifreyi idareye sormadan okul mebbis şifresini denedim girdim bugun maile... İdare aynı şifreyi kullanıyor da olabilir, aynı şifre her ikisi için standartta olabilir.
yusufziya41' Alıntı:
Bende FTP şifresini bulamıyorum. Şifre hatırlatmadan mail adresini girdim. Mail gelmiyor. Belki kutu dolu olduğu için gelmiyordur. Mail kutumla ilgili hiç bir işlem yapamıyorum. %101 dolu 108 adet msj var. Hiç birini silemiyorum. Nereye ulaşmam lazım ne yapmam lazım bilmiyorum....
Aynı sorunla bende karşılaştım. Çöp kutusuna atılmış dosyalar varsa onları silmek gerekiyor. Değişiklik hemen yansımıyor. Sonra tekrar maile giriş yapınca % olayı güncelleniyor.

muratci' Alıntı:
badsector' Alıntı:
mebbis şifresiyle halledemez miyiz?
Bende bilmiyordum şifreyi idareye sormadan okul mebbis şifresini denedim girdim bugun maile... İdare aynı şifreyi kullanıyor da olabilir, aynı şifre her ikisi için standartta olabilir.
yusufziya41' Alıntı:
Aynı sorunla bende karşılaştım. Çöp kutusuna atılmış dosyalar varsa onları silmek gerekiyor. Değişiklik hemen yansımıyor. Sonra tekrar maile giriş yapınca % olayı güncelleniyor.

bende denedim ama olmadı.

badsector' Alıntı:
celikumit' Alıntı:
hocam
normalde izlenen yol,

hocam o kuralı ben belirlemiyorum prosedür bu,

celikumit' Alıntı:
badsector' Alıntı:
celikumit' Alıntı:
hocam
normalde izlenen yol,

hocam o kuralı ben belirlemiyorum prosedür bu,

hocam isyanım size dğildi.

Geri