seni hınzırrr kediiii seniii.yanlız değilmişim uhaha: uhaha:sesumut' Alıntı:Hocam bende başlığı yanlış anladım :mrgreen: Hemen "isterim" diye atlayacaktım
pagamy' Alıntı:Valla biz istedik yazıda yazdım, dediler ki artık laboratuvara gerek yok akIllı tahtalar takıldı demişler vermemişler, şuan okulumda bir tane bile bilgisayar yok maalesef almıyorlar dersleri öle kitap okuyarak geçiriyoruz
Sayın hocam, öyle yazı yazmayla olmaz.gazili' Alıntı:şu durumda meslekçilerden bu şekilde bilgisayar isteyen yok galiba
bizde sıkıntı yok başlıkta sıkıntı uhaha:elrond' Alıntı:seni hınzırrr kediiii seniii.yanlız değilmişim uhaha: uhaha:sesumut' Alıntı:Hocam bende başlığı yanlış anladım :mrgreen: Hemen "isterim" diye atlayacaktım
Hocam mevzuyla alakalı müsteşar yardımcısının görüşü ne yöndeydi?ebfo45' Alıntı:Geçen Müsteşar yardımcısı bir mail atmıştı bu mevzuda. Sildiğim için ayrıntısını hatırlamıyorum.
Eskiyenleri TIF ten düşün yenisini isteyin yazıyordu.Eslivya' Alıntı:Hocam mevzuyla alakalı müsteşar yardımcısının görüşü ne yöndeydi?ebfo45' Alıntı:Geçen Müsteşar yardımcısı bir mail atmıştı bu mevzuda. Sildiğim için ayrıntısını hatırlamıyorum.