Okuluna sıfır bilgisayar isteyen varmı?

Kodla Büyü

gazili

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bildiğiniz gibi meslek liselerindeki laboratuvarlarda bulunan bilgisayarlar baya eski. Bunların yenilenmesi için sistemden düşüp yenisini isteyebiliyor muşuz. Acaba bu şekilde milli eğitimden sıfır bilgisayar isteyip te okuluna getirebilen varmı.

Valla biz istedik yazıda yazdım, dediler ki artık laboratuvara gerek yok akIllı tahtalar takıldı demişler vermemişler, şuan okulumda bir tane bile bilgisayar yok maalesef almıyorlar dersleri öle kitap okuyarak geçiriyoruz

Hocam bende başlığı yanlış anladım :mrgreen: Hemen "isterim" diye atlayacaktım

pagamy' Alıntı:
Valla biz istedik yazıda yazdım, dediler ki artık laboratuvara gerek yok akIllı tahtalar takıldı demişler vermemişler, şuan okulumda bir tane bile bilgisayar yok maalesef almıyorlar dersleri öle kitap okuyarak geçiriyoruz

çok üzücü bir durum. Keşke her okulda her sırafa bir laptop olsa ülkemiz daha hızlı gelişse

gazili' Alıntı:
şu durumda meslekçilerden bu şekilde bilgisayar isteyen yok galiba
Sayın hocam, öyle yazı yazmayla olmaz.
Öncelikle TİF'ten sorumlu müdür yardımcınızla görüşüp, 5 yıldan eski bilgisayarların düşümünü yapın. Ardından okul ihtiyaçlarının belirtildiği bir site vardı, şu an hatırlamıyorum, oradan demirbaş olarak ihtiyaç gösterin.
Ancak en önemli kısmı müdürünüzün Ankara'ya falan gittiğinde ya da her ortamda bol bol ağlayıp, ödenek istemesi. En etkilisi bu olup, ağlamaya emzik yok sistemi uygulanıyor.

Hocam sizin okul türü nedir bilmiyorum ama ben çpl de görev yapıyorum. 6.1 hesaptan ödenek geliyor. Ordan ben lab ı yeniledim.

:idea: istemezmiyik hocam. Ah ah bir ümit dedim. Sizin derdinize merhem yokmuş ki bize olsun!!!

hocam bende aynı şeyi müdür yrd sordum. Siz düşün biz isteyelim yenisini dedi. Ama sorun şu. Meb bize bilgisayarı ne zamann gönderir. Yaz aylarjnda istersek gelmesi eylül e yetişirmi

Bu arada başlığı düzgün yazdığımı düşünüyorum

Geçen Müsteşar yardımcısı bir mail atmıştı bu mevzuda. Sildiğim için ayrıntısını hatırlamıyorum.

Eslivya' Alıntı:
ebfo45' Alıntı:
Geçen Müsteşar yardımcısı bir mail atmıştı bu mevzuda. Sildiğim için ayrıntısını hatırlamıyorum.
Hocam mevzuyla alakalı müsteşar yardımcısının görüşü ne yöndeydi?
Eskiyenleri TIF ten düşün yenisini isteyin yazıyordu.
Memurlar.net te de görmüş olabilirim yazıyı.

Geri