Okulunda Ağ İşletmenliği Dalı Olan Arkadaşlar

Kodla Büyü

cumhurtorun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba,

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, Meslek liseleri Bilişim Teknolojileri alanındaki programda güncelleme yapmaktadır. Ağ işletmenliği dalındaki e-posta sunucusu dersinin, gelen talepler doğrultusunda kaldırılmasını düşünülüyor. Daldaki diğer derslerin içeriği hakkındaki düşünceleriniz neler? kaldırılması düşünülen dersin yerine ne eklenebilir? Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi buradan yazarsanız, bende ilgili yerlere iletirim. İsterseniz özelden mesaj yazarsanız cep telefonu ile de görüşebiliriz.

Herkese iyi çalışmalar.

@ataaka hocam, ders içeriği olarak neler olur peki? Kamil hocam da sizin okuldaymış, selamlarımı söyleyin.

Merhaba Kamil Hocam :) olabilir hocam, bunları bir ders olarak bir araya toplamak lazım. başka fikri, önerisi olan :)

Hocam merhaba, e-posta sunucu dersinin neden kaldırılmak istendiğini açıkçası anlamak zor. Genel olarak bu dersin kaldırılmasını isteyen öğretmenler e-posta sunucuyu modüllerden faydalanarak kurmaya çalışan dolayısıyla başaramayan öğretmenlerimiz sanırım. Burada yanlış anlaşılmasın suçu öğretmenlere atmıyorum saçma sapan hazırlanmış modüle atıyorum. :) E-posta sunucu dersi kaldırılmamalı bunun yerine e-posta sunucu dersinin modülü kolaylaştırılarak hazırlanmalı ya da öğretmenlerimiz modül yerine internet üzerinde arama yapmalıdır. Bugün bütün kurumlar kendi e-posta sunucularını kullanmaktalar. Eğer içi boş öğrenci yetiştirmeye devam diyorsa bakanlık dersi kaldırsın.

Geri