Okulunda bt sınıfı olmayan bt rehber öğretmeni olan var mı?

Kodla Büyü
Hocam Burdur ilindeki il formatörleri lab'ı kendi imkanınla kursan dahi yazdırmıyorlar.

Bakanlığın kurduğu bt sınıfı olması gerekiyor diyorlar.

Ben kendi imkanlarımla 15 makinalı lab kurdum. (Liseden temin ettim).

Bu labı kabul ettirmek istiyorum. Bolu'daki arkadaşım ilçeye yaz onlar ile yazsınlar daha sonra il kurulsun diye onay versin. Onay gelince 1 hafta sonra kurdum diye yazı yaz. Bu işlem sonucunda lab'ı bt formatörlük için kullanabilirsin dedi. Deneyeceğim.

bt sınıfını olmayanlara bt rehber öğretmenlik verilmiyor..hatta bazı ilçelerde bt sınıfı bile olsa btr verilmiyor..sadece fatih projesi kapsamında kurulan bt sınıflarına btr veriliyor..

Re: Ynt: Okulunda bt sınıfı olmayan bt rehber öğretmeni olan var

Okulda bt sınıfı yok ama akıllı tahtalar kurulmuşsa yani okul fatih kapsamında ise formatorluk olur mu?

bt sınıfı olmadığı halde btr olan arkadaşlar var ama yanlış iş ilerde sıkıntı çıkabilir.

oguz-han' Alıntı:
Okulda bt sınıfı yok ama akıllı tahtalar kurulmuşsa yani okul fatih kapsamında ise formatorluk olur mu?

Hocam öncelik fatih projesi zaten. BT sınıfı olsa dahi bt rehberlik verilmeyen iller var.

Fatih projesi kapsamındakiler öncelikli olarak görevlendiriliyorlar. BT sınıfı olmayanların görevlendirilmeleri zordur, ancak bir zamanlar bt sınıfı varsa ve sistem üzerinde hala var görülüyorsa, böyle okullara görevlendirme yapılmış olabilir.

Fatih varsa bt sınıfı önemli değil yani

Şu konuya açıklık getirelim. Okulumda fatih var ama bt sınıfı yok. Okulumda bt rehber öğretmeni olarak Görevlendirilmem caiz mi? Yoksa illa bt sınıfı da olmalı mi?

oguz-han' Alıntı:
Şu konuya açıklık getirelim. Okulumda fatih var ama bt sınıfı yok. Okulumda bt rehber öğretmeni olarak Görevlendirilmem caiz mi? Yoksa illa bt sınıfı da olmalı mi?
BT sınıfının hiçbir hükmü kalmadı artık. Fatih olsun yeter. Hatta bulunduğum ilde Fatih haricindeki okullara BTR verilmeyecek önümüzdeki dönemde.

Srebrenica' Alıntı:
oguz-han' Alıntı:
BT sınıfının hiçbir hükmü kalmadı artık. Fatih olsun yeter. Hatta bulunduğum ilde Fatih haricindeki okullara BTR verilmeyecek önümüzdeki dönemde.

Teşekkürler hocam

yibo da öğretmenim ilk sene kendi okulumda formatördüm akıllı tahta çıktı başka okullara gider oldum sebebi akıllı tahta yok okulda

okulumuzda iki adet labaratuar bulunmaktadır. bir pc lab.(22pc yeni) birde ing. lab.(16pc yeni) yani eksiğimiz yok lab açısından

Geri