Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 saatlik kurs açmıştım. 10 Saatlik Halk Eğitim üzerinden kurs açınca onu kapatmak zorunda kaldım. Çünkü 10 saatten fazla alamazsın dediler toplam kurs saati ek dersi olarak.
Cevapların için teşekkürler hocam. Kursu açtım. Dün itibariyle başladım. Derslerden daha güzel geçti öğrenci sayısı az olduğu için bolca uygulama yapabiliyoruz.5 ve 6. sınıflara haftalık 6 saat açtım kursu.
Arkadaşlar öğrenciler, kendi öğrencileriniz mi? Kendi öğrencilerimize kurs açabiliyor muyuz? Halk eğitim okul dışındaki öğrencilere kurs açabilirsiniz,diğer türlü açamazsınız diyor...
Bana ilk dönem onay vermediler. Bu dönemde aradım ne hakla onaylamıyorsunuz diye hocam işte hakkınız var ama müdürlere bakanlıkta demişler ki güya sadece teog derslerine onay verin diye. Bende müsteşarın açıklamaları var dediim bu sınava yönelik bir kurs değil tüm derslerden açılabilir dye. Bakanlığa yazı mı yazalım dedim. Bana hocam siz dilekçenizi gönderin bakarız dediler. Geçen hafta onay vermişler. Baktım ilde bir tek farklı branştan ben varım onayalanan.