Merak ettiğim için soruyorum, okullarınızda kaç hizmetli personel var acaba?
Ben başlayayım 190 öğrencili okulumda 5 kadrolu hizmetlimiz var.
mahmutemre2211' Alıntı:Merak ettiğim için soruyorum, okullarınızda kaç hizmetli personel var acaba?
Paul' Alıntı:mahmutemre2211' Alıntı:Merak ettiğim için soruyorum, okullarınızda kaç hizmetli personel var acaba?
Maşallah 190 öğrencili okula 5 hizmetli. iyimiş
1000 öğrencili okula 5 hizmetli bizim de.
mahmutemre2211' Alıntı:Paul' Alıntı:mahmutemre2211' Alıntı:Merak ettiğim için soruyorum, okullarınızda kaç hizmetli personel var acaba?
Maşallah 190 öğrencili okula 5 hizmetli. iyimiş
1000 öğrencili okula 5 hizmetli bizim de.
Hocam bu ne ki, benim ilk atandığımda( ki daha öncede yazmıştım) lise ve ilköğretim aynı binaydaydık, 150 lisenin 600 bizim öğrenci toplamda 750 tane öğrenciye 17 tane hizmetli personel vardı. Onlarında çoğunu okulda görmek imkansızdı. Doğuda işler böyle, kadroya göre adam değil adama göre kadro oluşturulur ve onlar da bağıyla bahçesi ile uğraşırlar. ( hepsi için kastetmiyorum)
Ve tespitim şu dur ki birkaç seneye eğitim özelleştiğinde tüm öğretmenlerin kadroları ellerinden alınacak. Okullarda sadece hizmetliler kadrolu olarak kalmaya devam edecek. Bir de İlve ilçe mem'deki memurlar, şube müdürleri falan, gerisi özelleşecek ve bizim maaşlarımız bugünün parası ile söylüyorum 1250 lira civarı olacak. Ek ders de olmayacak. Tabi işten atılmazsak.
sahininces' Alıntı:350 ogrencimiz var yatili
8 şirket personeli
2 kadrolu hizmetli
6 işkur elemanı
3 kaymakamlık gorevlendirmeli eleman(bunlar da işkur gibi bi şey)
Toplam 19 personel
Hepsini bi arada gormek cok zor hocam. Ayrıca Ortalığı pislik goturuyo. Geneldebizim ilcede ortalikra gezen bi suru kisi okullarda iş kur tarafından istihdam ediliyo. Bi çoğu da parasını alıyo işine bakıyo. Maksat dostlar alışverişte gorsun işte. Içlerinde okula hic ugramayanlar var :xmahmutemre2211' Alıntı:sahininces' Alıntı:350 ogrencimiz var yatili
8 şirket personeli
2 kadrolu hizmetli
6 işkur elemanı
3 kaymakamlık gorevlendirmeli eleman(bunlar da işkur gibi bi şey)
Toplam 19 personel
tam bir rekor Allah artırsın. Sormak istiyorum hocam işler yürüyor mu?