okuluumuza laptop ve projeksiyon alacağız önerileriniz??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
G

Guest

Misafir
laptop alacağız eğitim programları yüklenecek bilgiğim kadarıyla bütçemiz en fazla 1500ytl. baktım toshiba A300 serisi iyi gibi
birde projeksiyon alacağız araştırdım benq mp511 bulabilirmiyim bilmiyorum. başka altarnetifler neler olabilir.

tavsiyelerinizi bekliyorum.

bakanlik tarafindan okula daha yeni gönderilen bir projeksiyon var. hp modeli vp6321 tavsye ederim usb baglntısıda eklerseniz bilgisayarı kumandasindan yonetbilisiniz
laptop için ise asus m51 serisini öneririm

projeksiyonları ben de araştırıyordum bir süredir. dikkat edilmesi gereken bazı özellikler var.
alacağınız ürünün lümen(parlaklık) ve kontrast değeri 2000 in altına düşmesin, gerçek boyutları 1024x768 çözünürlükte olsun ve lambası, ömrünü tamamladığında (genelde ortalama 2000 - 3000 saat civarıdır) tekrar alabileceğiniz bir projeksiyon olsun hocam.

sınıflarımda ( iki ayrı okul) benq ve toshiba kullanıyorum. benq dan çok daha memnunum.

okul için alacağınız için % 18 kdv sini de ödemiyorsunuz. şimdiden hayırlı olsun

Re:

agahyildiz' Alıntı:
laptop için hp dv5 serisi şık ve güzel...

böyle demiştim ama bin pişman oldum. hp nin hiçbir serisini alma. aşırı derecede ısınıyor. asus al derim. hem bu aralar fiyatları baya bir ucuzladı. asus n50 aldım 2 ay önce. allahıma bir şükür. canavar. kesinlikle tavsiyemdir. hp ler gerçekten ınanılmaz ısınıyor...

Ben de alacağım sınıfıma. Daha doğrusu tüm 4.sınıflar hem projektör hem de laptop alacağız. Bu bilgiler iyi oldu, özellikle de kullanıcı yorumları bayağı bir makbule geçti. Teşekkür ederim bilgiler için...

selamlarımla.

Arkadaşlar biz okulumuza Lenovo g530 4446 24g model notebook ve LG DS325 DLP projeksiyon aldık. Bu ikisi askı aparatı ve perde ile kdv muafiyet dahil olmak üzere 1450 gibi bir rakama mal oldu. Okulumuza 15 adet bu şekilde alındı. Cihazlar gayet iyi ve okul kullanımına çok uygundur. Lenovo marka olarak tanınmamış gibi gelebilir. IBM firmasının kişisel bilgisayar üretiminden çekildikten sonra kişisel bilgisayar üretimini bu firmaya satmıştır. Yani cihazlar IBM'dir. Bunları çok rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz.

mrcambridge' Alıntı:
Arkadaşlar biz okulumuza Lenovo g530 4446 24g model notebook ve LG DS325 DLP projeksiyon aldık. Bu ikisi askı aparatı ve perde ile kdv muafiyet dahil olmak üzere 1450 gibi bir rakama mal oldu. Okulumuza 15 adet bu şekilde alındı. Cihazlar gayet iyi ve okul kullanımına çok uygundur. Lenovo marka olarak tanınmamış gibi gelebilir. IBM firmasının kişisel bilgisayar üretiminden çekildikten sonra kişisel bilgisayar üretimini bu firmaya satmıştır. Yani cihazlar IBM'dir. Bunları çok rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz.

hocam benim okulun sınıf öğretmenlerinden biri de aynı notebook tan almış. İngilizce vista vardı içinde türkçe xp ye çevirttirdi. Vista iken hem ekranda hem projeksiyondan görüntü alabiliyorken türkçe xp olunca sadece projeksiyondan görüntü alabiliyor fakat laptop un ekranına görüntü gelmiyor. Çözüm olarak ne yapabilirim sizce?

Geri